,,własne talenty"

bulbeteur Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.09.2008, 16:01    Pytanie
Witam. Mam pytanko czy któremuś z was udało się kiedyś prowadząc drużyne pokroju Man Utd, Real, Barca, Juve czy nawet Ajax wychować własny talent na miare Maradony czy C.Ronaldo? Pytam się dlatego iż ja prowadząc takie zespoły nawet po kilka sezonów nigdy się z czymś takim nie spotkałem:/ Nie uważacie to za dziwną rzecz? Przecież w takich klubach przynajmniej co 5 sezonów powinnien rodzić sie nowy gwiazdor. Z góry dzięki za odp.

bober123 Partyzant

0
08.10.2008 01:54    #10
Jeśli nawet sprowadzisz największy talent o super wysokim PA to jeśli posadzisz go w rezerwach albo nie ustawisz mu treningu albo masz kiepskich trenerów..to ten talent się sam nie rozwinie..MUSI GRAĆ i tu jest pies pogrzebany;)

1. musi grać
2. dobry trening (np. tuga)
3. dobrzy trenerzy o wysokich atrybutach

zuru_wislak Partyzant

0
08.10.2008 10:18    #11
ja miałem takich dwóch w Newcastle. obaj skrzydłowi z PA 166 nazywali się chyba Edwards i Fitzgerald... jak mówi kolega bober - młody musi szybko awansować z drużyny u-18 do rezerw a potem do pierwszego zespołu a potem do pierwszej jedenastki. nie licz że ci się wytrenuje w młodzieżówkach. jak był parę razy zawodnikiem meczu w u-18 to wrzuć go do rezerw. i tak dalej

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
08.10.2008 15:17    #12
Zauważ, że w rzeczywistości co sezon rodzą się nowe gwiazdy,a nie co 5 lat jak mówisz. Podobnie jest w FM, ale czekać aż sam wystrzeli jest błędem.

fbd Młody aktywista

0
08.10.2008 15:28    #13
Najlepiej obserwować często i dużo ligi U-18 itp. to prawdziwa kuźnia talentów xP dla każdego coś dobrego:)
The colors of a rainbow, so pretty in the sky!

Ludzie, uśmiechnijcie się!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.