padajacy sejw

geba90 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.10.2008, 15:03    Pytanie
tracham sobie w menago az tu nagle po pewnym zapisie wyskoczyl mi komunikat 'zapis gry zakonczyl sie niepowodzeniem' i tworza sie backup'y, jednak gdy nastepnie zakoncze gre to pozniej moge ja wczytac bez problemu. poszperalem troche na suflerze i temu zjawisku zazwyczaj towarzyszy brak terminarza lub brak histori z okresu gry w profilach zawodnikow. ja terminarz mam jednak owej historii juz nie i w zwiazku z tym obawiam sie ze sejw mi padnie a jest dosc mlody, bo mam dopiero jesien 2011 roku (chcialbym przynajmniej dociagnac do EURO ;). dodam ze niedawno usunalem folder 'Inc' (zeby miec zespol niemiec), gram na 802 i nie odchudzalem sejwa (byl on natomiast czesto przerzucany z kompa na lapka). wczesniej uzywalem tez fmm a obecnie dosc czesto uzywam mini scouta. wszelkie rady dotyczace odzyskania historii lub co najmniej sposobu aby dotrachac do euro mile widziane

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 07.10.2008, 15:04

Rodri Partyzant

0
07.10.2008 15:09    #1
U mnie było to samo. Zrobiłem kopie zapasową i jakoś gram do tej pory.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
07.10.2008 16:30    #2
Albo zmień nazwę save, wtedy zapisze się w osobnym pliku.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
07.10.2008 17:21    #3
Boże matko święta ile już było takich tematów.
1.Najpierw poszukaj w innych tematach.
2.Potem wczytaj inny save i go zapisz.
3.Jeżeli to nie pomoże odinstaluj FM-a.
4.Jeżeli i to nie pomoże wyczyść dodatkowo rejestr i odinstaluj FM-a.
5.Na koniec zostaje format czy jak ktoś woli wgranie windowsa od nowa.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

geba90 Młody aktywista

0
07.10.2008 18:23    #4
co do pierwszego to przeczytaj jeszcze raz powoli moj wpis a znajdziesz zapis 'poszperalem troche na suflerze', po drugie zapasowy sejw znacznie odbiega data od obecnego dlatego zaznaczylem ze zalezy mi na tym konkretnym sejwie a 3,4 i 5 to standardowa procedura przy problemach z wiekszoscia gier... ehhh

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
07.10.2008 20:10    #5
Nie rozumiem Cie po co zakładasz taki temat skoro wiadomo o co kaman.Jedno jest pewne do Euro nie doczekasz na pewno nie na tym savie po prostu niemożność zapisania gry jest oznaką psucia się save'a i po ptokach.Jeżeli wszystko wiesz to po jakiego ptoka zakładałeś ten temat.W innych tematach masz to samo co Tobie napisałem.A że twój save znacznie odbiega od tej dalszej daty to już nie moja wina.Niech to będzie taka przestroga na przyszłość.Zapisujcie dwa razy od razu za każdym razem i nie będziecie mieli takich problemów i radze nie rzucać savem w tą i z powrotem, bo to też ma wpływ na to czy on się psuje czy też nie.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

geba90 Młody aktywista

0
08.10.2008 13:44    #6
ja tez Ciebie nie rozumiem... zalozylem temat bo moj sejw tak jak napisalem w pierwszym poscie da sie wczytac mimo wyskoczeniu po zapisie komunikatu, ze zapis zakonczyl sie niepowodzeniem. wiem ze ten blad jest oznaka psucia sejwa ale moze ktos potrafi go 'naprawic' bo w tamtych tematach satysfakcjonujacej mnie odpowiedzi nie znalazlem. dzieki za przestroge, teraz wszystko bede zapisywal po 5 razy i nie bede gral w 13 dni miesiaca...

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
08.04.2009 19:37    #7
Więc tak. Jak zapisuje grę własnie pojawia sie taki komunikat.
Niby OK, bo robią się ze 3 backupy, ale sprzed FMowego tygodnia... Reainstall FMa nie działa. To sie dzieje od 3 dni.
To co napisał JBB nie działa.
Tzn jak biorą nową nazwę to pojawia się komunikat, ale sejw się tworzy. Jak nie zamknę FMa i wczytuję to działa. Lecz dziś włączyłem grę i było Zap. gra nie zos. wczyt.
Na szczęście miałem kopię.
To może być wina że miałem dużo wirusów na komputerze? Ale je skasowałem.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.04.2009 o godz. 19:40

Henry14 Partyzant

0
08.04.2009 19:43    #8
Ja się wypowiem i prosze mi tu nie pisać, że jedno ma gówno do drugiego.

Ja i 2 kolegów mieliśmy notoryczne problemy z save'ami ale od kąd zmieniliśmy miejsce zapisywania nie w folderze FMa ale np w folderze na pulpicie 0 dosłownie 0 usterek działa jak ta lala ;].

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
08.04.2009 19:54    #9
Również spróbuję :]
Dam znać :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.