Wzrost atrybutów oraz pytanie dot. pewnej funkcji

Szobinho Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.10.2008, 17:44    Pytanie
Witam, mam dwa pytania. Otóż chcę kupić jakiegoś piłkarza. Na przykład podam Dicksona Choto. PA ma 140 a CA 130. Ale ma 26 lat i jestem ciekaw czy dałbym rade wytrenować go jeszcze zeby wzrosło CA. w ogóle w jakim wieku nie da się już rozwijać CA? bo kolajnym przykładem jest ronaldinho mający 28 lat i potencjał ponad 190 a CA w granicach 170. czy jest szansa ze osiągnie jeszcze szczyt umiejętnosci?? i drugie pytanie dotyczy pewnej funkcji, otóż chodzi mi o funkcje włączaną przez naciśnięcie f1 a miamowicie samouczka. jak z tego korzystać? do czego służy?
'Por Que?No Entiendo Por Que'

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
08.10.2008 19:01    #10
klikasz w geniem 2 razy na zawodnika i wchodzisz w zakładkę "genie raport" to wszystko...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.10.2008 o godz. 19:02

devil11 Przodownik pracy

0
08.10.2008 19:03    #11
Jeżeli znasz angielski to sobie poradzisz.W genie scoucie klikasz na zakładkę Genie's Report i tam jest taki opis podobny do opisu scouta w grze lub też raportu jaki zdaje nam asystent. Tylko jest on nieco wzbogacony(ten opis),np. jezeli jest to wielka gwiazda to jest napisane,że Genie sądzi,iz np. Grajek Grajkowski jest najlepszy na swiecie na swojej pozycji.
A to co sie odnosi do twojego pytania czyli co do rozwoju zawodnika znajduje sie w zakladce Genie's Report i dalej w rubryce Potential Abillity. I czesto jest tam porownanie do graczy,ktorzy prezentują podobny styl i poziom jaki moze osiagnac twoj zawodnik.
A co do screena ro prosze bardzo. http://img18(...)ptr6.png

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 08.10.2008 o godz. 19:09

Użytkownik uznał post za pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.