Klub Amatorski a zatrzymanie graczy

Leeon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.10.2008, 14:31    Pytanie
Witam. Ostatnimi czasy rozpocząłem grę III lidze Duńskiej, jednym z zespołów o statusie-Amatorskim

Tu właśnie jest problem. Z powodu statusu klubu nie mogę podpisywać z zawodnikami nawet kontraktów półzawodowych,a co za tym idzie moi najlepsi grajkowie których wypromowałem itp za darmo odchodzą do innych zespołów co jest dla mnie ogromnym problemem gdyż ustaliłem sobie że gram w trybie HC, więc ciężko znaleźć pełnowartościowego zastępce...

No więc mam dwa pytania
1.Co mogę zrobić aby takich zawodników u siebie zatrzymać?
2.Jak wymusić na zarządzie prze delegowanie klubu na półzawodowo?

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 26.10.2008, 14:34

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

0
26.10.2008 14:35    #1
1. Jeśli nie da się z nmi podpisać kontraktów zawodowych, to nic
2. Tylko poprzez awanse do kolejnych klas rozgrywkowych, ew. może przez poprawienie stanu finansoweo klubu (sparingi z mocnymi zespołami u siebie)

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
26.10.2008 14:37    #2
Cóż. Skoro chcesz przestrzegać zasady HC to jedyne co możesz uczynić, to chwalenie zawodników. Może wyrobią do Ciebie taki szacunek, że będą woleli grać bez kontraktu niż z nim.

Jak wymusić? Kolejne pytanie zaliczane do kategorii "pytanie praktycznie bez odpowiedzi". Wydaje mi się, że wyznaczając cele przed sezonem, możesz spowodować, że zarząd będzie myślał o zespole. Mów, że chcesz zająć wysokie pozycje, staraj się wygrywać z silniejszymi rywalami. To powinno na nich zadziałać.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
26.10.2008 15:40    #3
Jak widzisz, grac HC nie jest tak usłana różami i naprawdę czasami trzeba się mocno napocić, aby wyjść z sytuacji. Chwal, rozmawiaj, daj wysoki status i licz na szczęście.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.