Strona

urlop

Szobinho Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.11.2008, 20:06    Pytanie
otóż gram sobie barceloną w FM 09 i kurcze tak jakoś nie mogę zrobić urlopu... ;/ naciskam go on holiday i wskakuje mi status gry. co jest?
'Por Que?No Entiendo Por Que'

matti91 Partyzant

0
19.11.2008 16:28    #40
[quote=goregli]na cholere komu urlop .... przez tyle lat nie uzywalem ten wg niepotrzebnej funkcji ...[/quote]

Chociażby wtedy, gdy grasz reprezentacją :). Masz rzadko mecze, żeby nie wciskać cały czas "kontynuuj", idziesz na urlop do kolejnego terminu powołań i jesteś zadowolony :D. Ja tak przegrałem całe 4 FM-owe lata :D.

fogtrin Partyzant

0
19.11.2008 17:34    #41
imho urlop jest potrzebny chociazby do tak waznych aktywnosci managerskich jak testowanie taktyk i treningow :P

brodacz_niemily Partyzant

0
26.11.2008 18:43    #42
tak dlatego w piratach nie dzialaja holidaysy blad z generowaniem twarzy zmiana preferencji pare innych rzeczy jest dodanych ktorych tak latwo jak wakacje nie zauwazycie a wplyna na gre bardzo znaczaco tak pisali przynajmniej na oficialnym forum gry, ja nie wiem mam to gdzies, a kolega z norwegii powinien kupic orginalna gre bo nie spotkalem osoby ktora by miala orginala zarejestrowala przez steam'a lub normalnie i jej wakacje nie dzialaly, a co to testowanie taktyk i treningow? jeszcze bardziej niz piratow nie cierpie osob ktore nie umieja grac i niczym przy kazdej grze na commodore wciskaja przed zaloadowaniem F1 na unlimited lifes, oszukuja przy kazdej mozliwej okazji, a pozniej grajac online z kims klub go wywala po polowie roku gdyz jest slaby i nie umie sobie poradzic grajac, z "mgłą" bez zadnych gowien, taktyk, ktore sciagnie sobie albo utworzy wczesniej bez treningow ktorych sam by nie zrobil bez "sajvow" przedmeczowych (pewnie polowa z was tak robi) bez programow pokazujacych ile dany player ma PA a ile CA (bo to to za realizm, jak jestes taki madry to pewnie by cie real, man utd czy inny gigant zatrudnil w real life zeby oceniac graczy, nawet nie widzac jak gra, ot nazwisko jest w bazie danych 157CA 173PA kthx bye)(pewnie piszac to wielu juz sciagnelo edytor), majac statystyki mozna -/ 10% ocenic no chyba ze jestes slaby, dawno radosc z gry w szarej rzeczywistosci przestala miec znaczenie a na przod wysunela sie radosc z oszukiwania i wygrywania, w warunkach nieadekwatnych do realnych

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 26.11.2008 o godz. 18:47

Leeon Partyzant

0
26.11.2008 19:26    #43
Ja gram w managery od CM4, nie robię Save&Load ani nie jadę na żadnych edytorach (oczywiście nie boję się przyznać że na początku rozgrywki tak robiłem), ale jednak nigdy nie wpadłem na to żeby testować trening oraz taktykę za pomocą urlopu. Mógłby ktoś wyjaśnić o co w tym biega, jak się niby sprawdza? Może jestem tempy, ale nie kumam.

Całe życie się czegoś uczymy ;p

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
0
26.11.2008 19:33    #44
To jest tak, że wyczaiłeś fajną taktykę i chcesz zobaczyć jak się sprawdza w innych klubach. Zapisujesz taxę, włączasz nową karierę, ustawiasz swoją taktykę i sezon na urlopie. Ew. jeśli opublikowałbyś ją gdzieś w internecie to właśnie w taki sposób ludzie będą weryfikować to co w jej opisie napisałeś ;)

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

0
26.11.2008 19:59    #45
Ew. Zapisujesz zlecasz grę na tej taksie drużynie (asystentowi) i lecisz ten sam sezon na tej taxie. Jak się okazuje słaba o load, jak dobra to save ;d
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

sz4rlej Partyzant

0
30.11.2008 16:43    #46
urlop nie działa tylko ze złym crackiem :D

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 30.11.2008 o godz. 16:43

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

0
30.11.2008 16:47    #47
ale nie ma innego cracka ;p Po prostu nieudolność programistów i tyle.
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.