FM 09 zamówiony na gram.pl

lexus Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.11.2008, 15:27    Pytanie
Witam,

Orientuje się ktoś kiedy gram.pl wysyła paczki z naszymi fm'ami ?
Na stronie gram.pl widnieje że gra jest w sprzedaży od 13 listopada, a status mojego zamówienia jest ciągle taki sam "Status Twojego zamówienia: zamówienie jest gotowe do wysyłki (zostanie wysłane, gdy wszystkie produkty będą dostępne) "

Ktoś wie jak to będzie wyglądało?

Pozdrawiam

Ironek Partyzant

0
20.11.2008 19:42    #50
[[quote=artyk1991] Mam malutki problem ;p
Zamówilem ze 2 tygodnie temu FM 2009 na gram.pl ... Wybrałem przesyłke kurierska. Zamówienie zostało wysłane 19 listopada o godzinie 19. Kiedy moge sie spodziewać FM ??
I jeżeli to bedzie jutro ... A jutro nikogo u mnie w domu nie bedzie to co mam zrobic?? Jak to mam odebrac ???
I czy w soboty tez "działają" kurierzy ??[/quote]
z gram.pl
Przesyłki dostarczane są przez kurierów zazwyczaj między godziną 9.00 a 17.00. Jednak nie będziesz musiał czekać na kuriera cały dzień w domu! Dlaczego?
W wiadomości potwierdzającej zamówienie otrzymasz unikalny numer przesyłki. Dzięki temu, w każdej chwili po zalogowaniu się na swoim koncie gram.pl będziesz mieć możliwość sprawdzenia trackingu paczki, czyli zlokalizować swoją przesyłkę. W przypadku, gdy przewidujesz nieobecność w domu, możesz także skontaktować się bezpośrednio z najbliższym oddziałem DPD i umówić się na odbiór przesyłki.
http://www.gram.(...)p?pid=18

bulbeteur Partyzant

0
20.11.2008 19:55    #51
[z gram.pl
Przesyłki dostarczane są przez kurierów zazwyczaj między godziną 9.00 a 17.00. Jednak nie będziesz musiał czekać na kuriera cały dzień w domu! Dlaczego?
W wiadomości potwierdzającej zamówienie otrzymasz unikalny numer przesyłki. Dzięki temu, w każdej chwili po zalogowaniu się na swoim koncie gram.pl będziesz mieć możliwość sprawdzenia trackingu paczki, czyli zlokalizować swoją przesyłkę. W przypadku, gdy przewidujesz nieobecność w domu, możesz także skontaktować się bezpośrednio z najbliższym oddziałem DPD i umówić się na odbiór przesyłki.
http://www.gram.(...)p?pid=18
[/quote2]
Jak mam sprawdzić ten "tracking paczki"? Bo szukałem na gram.pl takiej opcji i nie mogę jej znaleść.

Dereds Przodownik pracy

0
20.11.2008 19:56    #52
Na stronie Kuriera bodajże.

bulbeteur Partyzant

0
20.11.2008 19:59    #53
No ale właśnie jaka jest ta strona i gdzie mam tego szukać?

Ironek Partyzant

0
20.11.2008 20:07    #54
[quote=bulbeteur]No ale właśnie jaka jest ta strona i gdzie mam tego szukać?[/quote]
tracking:
http://www.maste(...)race.asp

bulbeteur Partyzant

0
20.11.2008 20:23    #55
Ironek dzięki śliczne.

bulbeteur Partyzant

0
20.11.2008 20:27    #56
No i jeszcz raz ja... jak już wszedłem na tą strone żeby "znaleść" swoją paczkę to numer paczki który to jest? To jest ten nr który dostałem przy zamawianiu na gram.pl??

Ironek Partyzant

0
20.11.2008 20:30    #57
[quote=bulbeteur]No i jeszcz raz ja... jak już wszedłem na tą strone żeby "znaleść" swoją paczkę to numer paczki który to jest? To jest ten nr który dostałem przy zamawianiu na gram.pl??[/quote]
Z tego co mi się wydaję to tak, jak nie to spróbuj ten drugi numer.

Kanius Partyzant

0
20.11.2008 20:32    #58
[quote=Kenny59]Hej wszystkim.Zamówiłem FM'a przez gram.pl.Dojdzie pocztą.W środe wysłali mi emaila ze pakują i jeszcze tego dnia wyśla.Mieszkam pod poznaniem.Czy jest szansa ze jutro fm by był?Pozdrawiam :)[/quote]

Tak ale łatka jest do dema ale chyba do pełnej wersji wejdzie też a mam nadzieję że nowy patch wyjdzie niedługo...

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

0
20.11.2008 20:48    #59
No wszystko fajnie, gdyby nie to, ze paczka byla dzis w moim miescie od samego rana, ale jej nie mam. Poza tym kurier podobno byl u mnie o godzinie 18 kiedy w domu siedzialy 4 osoby i...nikogo nie zastal, wiec nie mogl doreczyc. Biore tez pod uwage taka opcje, ze dopiero o 18 wpisal to do systemu, ale powinien chociaz zostawic cos pod drzwiami - jakis kontakt ze soba. Podejrzewam jednak ze nie bylo mu po drodze do mnie wpac i po prostu napisal ze nikogo nie bylo. Mieliscie cos takiego?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.