Dziwny tryb 3d...?

niemamocnych Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.11.2008, 15:02    Pytanie
Mam taki dziwny problem wiekszosc zawodników jest w trybie kułem 3D a kilku w trybie piłkarzy 3D.

niemamocnych Partyzant

0
22.11.2008 15:31    #10
pierwszy raz ale nawet fajnie to wyglądało ;d

batata Przodownik pracy

0
22.11.2008 15:31    #11
[quote=niemamocnych]pierwszy raz ale nawet fajnie to wyglądało ;d[/quote]
Zapewne pierwszy i ostatni :)

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.11.2008 15:35    #12
[quote=niemamocnych]pierwszy raz ale nawet fajnie to wyglądało ;d[/quote]

Informowałem już o tym przy okazji demka. Ktoś stwierdził, że tryb 3d to normalne kulki zmienione w ludziki, dlatego niektóre ich ruchy są sztuczne :P W kolejnym meczu będziesz już miał normalne. Kulki to pierwsza jedenastka, a ludziki, które wyglądają normalnie, to wprowadzeni przez Ciebie rezerwowi ;)

[quote]Zapewne pierwszy i ostatni :)[/quote]

Żebyś się nie zdziwił.

batata Przodownik pracy

0
22.11.2008 15:37    #13
[quote2=Yodarj][quote=niemamocnych]pierwszy raz ale nawet fajnie to wyglądało ;d[/quote]

Informowałem już o tym przy okazji demka. Ktoś stwierdził, że tryb 3d to normalne kulki zmienione w ludziki, dlatego niektóre ich ruchy są sztuczne :P W kolejnym meczu będziesz już miał normalne. Kulki to pierwsza jedenastka, a ludziki, które wyglądają normalnie, to wprowadzeni przez Ciebie rezerwowi ;)

[quote]Zapewne pierwszy i ostatni :)[/quote]

Żebyś się nie zdziwił.[/quote2]
Jak pewnie zdążyłeś zauważyć napisałem-Zapewne, a nie na pewno :)
Z drugiej strony fajnie to wygląda, ale jeszcze tak nie miałem :P:P:P

niemamocnych Partyzant

0
22.11.2008 15:40    #14
mam jeszcze takie pytanie a niechce zakladac nowego tematu a mianowicie jaki wplyw ma wytrzymalosc na gre zawodnika czy jezeli ma slaba wytrzymalosc to szybciej sie zmeczy i ma powiedzmy 50% kondycji to czy szybgosc sila i inne atrybuty fizyczne tez spadaja na czas meczu czy kondycja ma tylko wplyw na podatnosc na kontuzje?

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.11.2008 15:44    #15
[quote=niemamocnych]mam jeszcze takie pytanie a niechce zakladac nowego tematu a mianowicie jaki wplyw ma wytrzymalosc na gre zawodnika czy jezeli ma slaba wytrzymalosc to szybciej sie zmeczy i ma powiedzmy 50% kondycji to czy szybgosc sila i inne atrybuty fizyczne tez spadaja na czas meczu czy kondycja ma tylko wplyw na podatnosc na kontuzje?[/quote]

Im niższa kondycja, tym zawodnik w mniejszym stopniu wykorzystuje swoje umiejętności.

Tak jak w prawdziwym życiu - jeśli grasz przez 60 minut, to po 50 minutach ciągłego biegania będziesz grał gorzej niż na samym początku meczu ;)

I wytrzymałość wpływa na szybkość spadania kondycji.

batata Przodownik pracy

0
22.11.2008 15:45    #16
Wytrzymałość na pewno ma znaczenie na grę zawodnika w przeciągu meczu. Zawodnik szybciej się męczy i pod koniec meczu może już odpuszczać walkę z rywalem. Jeżeli ma 50 % kondycji to atrybuty raczej mu nie spadną, tylko będzie podczas meczu bardziej zmęczony od kolegi, który ma np. 89 %.

Kiyo Partyzant

0
22.11.2008 16:57    #17
Skoro juz przy 3d i 2d jestesmy, to prosilbym was o pomoc;p da sie wrocic do trybu 2d z fm2008? bez banerow itd? podczas meczu mam przycisk 2d klasyczne ale nie moge w niego wejsc;p gram chyba na skinie FM2008 ,btw zauwazyliscie ze nie da sie cofnac do u-21 zawodnika dopoki nie bedzie zdolny do gry?!, asystent mowi nam tylko o pierwszej jedenastce o juniarach i zapleczu i nic,i SI w tym fmie nie poswiecilo za duzo uwagi barwą strojow i herbow pl klubow? np Flota -? zolta... Czarni zagan tu uwaga na niebiesko! itd...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution