Porażki ze słabeuszami

Galileusz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.11.2008, 21:09    Pytanie
Mam pytanko, czy to, że grając w sparingu piewrszoligowym Dundee FC nie mogę sobie w żaden sposób poradzić z prawie amatorskim Culter FC, który gra conajmniej na poziomie SPL to jest jakiś bug czy co?

michal24s Młody aktywista

0
27.11.2008 16:57    #10
[quote=Galileusz]Mam pytanko, czy to, że grając w sparingu piewrszoligowym Dundee FC nie mogę sobie w żaden sposób poradzić z prawie amatorskim Culter FC, który gra conajmniej na poziomie SPL to jest jakiś bug czy co?[/quote]
Ja przegrałem 3-2 z Arsenalem na wyjeździe grając Man Utd. To JEST bug?
Przegrałem z Bayernem na wyjeździe 2-1. To JEST bug? Ludzie. Nie doszukujcie się bugów.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.11.2008 o godz. 17:15

anonimowy Partyzant

0
12.12.2008 09:31    #11
proponuje raz na sezon modyfikować taktykę i co 2-3 sezony wracać do starej powinno pomóc, w końcu następuje to iż komputer gra coraz lepiej przeciwko naszym taktykom

thegunner20 Młody aktywista

0
12.12.2008 12:27    #12
też tak miałem grałem z CFR Cluj moim Arsenalem w LM i przegrałem 1:0...
ale to kwestia taktyki, nastawienia determinacji i kondycji, umiejscawiania piłkarzy w ich naturalnych pozycjach z tym Cluj zagrałem rezerwami bo miałem w weekend mecz z Man Utd i musiałem dać odpocząć pierwszemu składowi w efekcie czego koregując nastawienie plus dodając polecenia idywidualne a nie koregując taktyki wygrałem u siebie 2:0... :-)

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
12.12.2008 14:14    #13
Dziś wygrasz z Barcą 3:0, jutro przegrasz z Omonią Nikozja 0:2. Twój zespół albo jest źle ustawiony, albo ma złe polecenia, albo dobierasz złych piłkarzy, albo nieodpowiednio ich motywujesz.

dull Młody aktywista

0
12.12.2008 14:29    #14
To nie błąd w grze - brak motywaccji, brak profesionalego podejścia piłkarzy. Nalezy dopasować rozmowę motywacyjna do charakteru poszeczególnych piłkarzy... Nie zawsze stwierdzenie, że oczekujesz zwycięstwa ze słabym przeciwnikiem przyniesie efekt. Ja czasem motywuję moją drużynę, aby grali na luzie i to przynosi efekty. Warto się zapoznać z faktem, jak poszczególni zawodnicy reagują na Twoje rozmowy. Pozdrawiam

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.