Reklamy!

Kamilx Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.11.2008, 15:08    Pytanie
Otóz posiadam Mozille. Gdy wchodze np. w Sufler to odrazu mi takie reklamy wyskakują ktore nie moge zamknąc, dobrze wychodze i znow chce wejsc, a tu dupa.... nic nie dziala! dlaczego sa te reklamy których nie da sie wylaczyc!!!!!!!!!! nie moge nic zrobic, ani napisac... nic!

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
27.11.2008 15:09    #1
Zainstaluj sobie Adblock Plus. U mnie zablokował wszystkie reklamy. Wszędzie.

Użytkownik uznał post za pomocny

Kamilx Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
0
27.11.2008 15:11    #2
Dobra dzieki! ale naprawde reklamy mogą byc, ale zeby bylo mozna je zamykac!

Edit: Dobra pucek nie sikaj, juz mi seju wytłumaczył i mozesz zamknąc temat;] dzieki!

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 27.11.2008 o godz. 15:13

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
27.11.2008 15:12    #3
Uwagi dotyczące serwisu CM Revolution prosimy kierować na mail: albo do tematu: http://www.cmrev(...)?page=31
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.