Bug Polski zniknął?

Kanius Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.11.2008, 23:17    Pytanie
Tak sobie przeglądałem Puchar Uefa i zobaczyłem ciekawą rzecz. w Pucharze Uefa gra Lech z Legią a nie GKS i Groclin. Nie jestem pewnien czy tak będzie od nowego sezonu czy zaczyna się już teraz ale warto przedyskutować ten temat, oto dowód.

Vrael Partyzant

0
28.11.2008 23:25    #1
Nie nie zniknął. Masz pierwszy sezon a Groclin i "ustawiona" reszta drużyn będzie grała w sezonie następnym.

Użytkownik uznał post za pomocny

Dereds Przodownik pracy

0
28.11.2008 23:30    #2
Polski bug polega na tym, że w .1 sezonie jest wszystko git, ale już w 2. grają: Groclin, Lech, Legia, Wisła, a w 3. sezonie grają zespoły te ktore zapewniły sobie awans do Europejskich pucharów w 1. sezonie. W 4. sezonie te kótre zapewniły sobie w 2. i tak w kółko.

Użytkownik uznał post za pomocny

Kanius Partyzant

0
28.11.2008 23:38    #3
Czyli labirynt bez wyjścia. No cóż trzeba czekać

sebol007 Partyzant

0
28.11.2008 23:42    #4
ehh... a pamietacie chlopaki, wszyscy czekalismy z utesknieniem na ta czesc.. miala byc rewolucujna, praktycznie bez blednaa a tu... dla niektorych sa jeszczze wieksze problemy niz w FM 2008

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

0
29.11.2008 08:35    #5
A kto powiedział że ma być bezbłędna? Chyba naiwni gracze. Miała być rewolucyjna, a rewolucyjne wersje CM/FM (np. ta z wprowadzonym trybem 2D) też na początku była strasznie zbugowana.... później po kilku latach, wszystko wróciło do normy... mam jednak wątpliwości, czy ten bug występuje u każdego gracza? Bo jakoś mi się nie chce wierzyć. Ja tam polskiej ligi nie tykam, więc mi to nie przeszkadza.

Kanius Partyzant

0
29.11.2008 12:40    #6
Bugi bugami jak zwykle są, ale FM ogólnie fajny. Narzekało wiele osób na 3d a mi się podoba. Widać wszystkie akcje jak na prawdziwym meczu, a wolę takie coś niż w FIFIE Manager gdzie widać połowę prawdziwych graczy a połowę "sztucznych", mogli by tylko dodać jeszcze lepsze ruchy zawodników i będzie git.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.