FM (brak odpowiedzi)

artyk1991 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.11.2008, 10:06    Pytanie
Mam problem z FM 2009... Od razu mówie że mam oryginał zeby nie bylo zarzutów. Tylko nie rejestrowalem FM przez Steam tylko wybrałem tą 2 opcje instalacji i nic wiecej nie robiłem. Ale wracając do tematu, w FM musze grać w oknie poniewaz jak gram w normalnym ustawieniu to gdy wejde , np. w informacje o klubie gra mi sie zawiesza... Gra w oknie jest jakims rozwiazaniem bo przynajmniej juz nie wyłacza mi gry ;p Niestety co pare minut gdy puszczam gre pisze : FM brak odpowiedzi ... I musze czekać aż sie odwiesi :/ Raz mi sie zdarzylo ze mimo dlugiego czekania na odwieszenie sie gry sama sie wyłaczyla i wyskoczyly jakies błedy ;/
Wie ktos moze dlaczego tak sie dzieje?? Mam patcha 901, mam powgrywane dodatki, komputer nowy wiec raczej nie słaby.
Z góry dziekuje za pomoc :)

MichalSlabosz Partyzant

0
26.12.2008 15:09    #20
Wydawało mi się że ktoś mógł przeoczyć post tamtego gościa więc napisałem

davidm19 Partyzant

0
27.09.2009 21:31    #21
Mam taki sam problem jak Bonzai87! Tylko ze ja mam Viste !! i nie ma takiego pliku jak document and settings .. HELP.. rozdzielczosc w grze mam taka jak w ustawieniach ekranu... ram mam 4 gb wiec tez nie brakuje

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.