Strona

Przechwałki, rekordy itp.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.03.2006, 16:48    Pytanie
Tutaj macie temat specjalnie dla tych z Was, którym chce się opisywać wszystkie swoje genialne kariery, czy niesamowite wyniki. Jednakże, żeby nie były to tylko puste przechwałki to chciałbym aby każdy udokumentował swoje wyniki w formie screena lub screenów :] W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam www.imageshack.us), po czym wklejcie link do screena tutaj :)
myspace.com/marneszanse

Henry14 Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
05.04.2009 20:50    #6980
Cofam jeżeli to był 4 sezon. Bo myślałem, że 2 ale w czwartym jest to możliwe ale i tak troszke za dużo tych meczy wygrywał ;p

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

0
05.04.2009 20:56    #6981
Meczy to koza.

Meczów.

Henry14 Partyzant

0
05.04.2009 21:44    #6982
żałosny jesteś...

krolik123 Partyzant

0
05.04.2009 22:09    #6983
ale wy wszyscy jestescie zenujacy ...
ogolnie mowicie, ze latwo jest osiagnac sukces druzynami z anglii, ze latwo jest wygrac cos nawet druzynami z championship, a gdy ktos w koncu cos wygra to pieprzycie, ze ten ktos oszukuje. zobaczcie tylko jego transfery i profile najlepszych graczy!! moze i nie jest najswiętszy, ale co was to k**wa obchodzi ??? zamiast najezdzac na kogos sami sie pochwalcie swoimi ,,wyczynami". moze najezdzacie tak na arka, bo sami jestescie cioty w prowadzeniu druzyny ?? krew mnie zalewa jak widze takie cos...

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
05.04.2009 22:10    #6984
[quote=Henry14]żałosny jesteś...[/quote]
Gdybym miał zacytować wszystkie Twoje posty typu:

- Jak dodać karierę do profilu?
- Czemu updeter zmienił silnik gry?
- Gość ma problem ze sparingiem a Ty odpowiadasz: to zaplanuj nowy

To by miejsca nie starczyło.
I nie gadaj tak do Yody bo jest kilka razy mądrzejszy od Ciebie.
Co do poprzedniej strony nie będę tego komentował bo szkoda słów i klawiatury... Żałosne...
Przynajmniej się nie chwalę jak inteligent 2 posty wyżej:

"Kupiłem Doyle'a i to jest sukces bo gram QPR!"

P.S:
Kuab: To że u Ciebie się taksa nie sprawdziła to przykro mi. Teraz mam inne: na słabych u siebie, na słabych na wyjeździe, na mocnych u siebie i na mocnych na wyjeździe. Gdy nie ustawiałem pol. dot. ryw. słabo mi szło. Teraz ustawiam i wyniki są.
A taki u mnie Murat czy Suerez grają aktualnie lepiej od choćby Andersona czy Lamparda, a statystykowo również nie odstają...

// Edytowano 4 razy, ostatni raz 05.04.2009 o godz. 22:16

0
05.04.2009 22:15    #6985
Ludzie, ze spokojem. Nie spamujcie, to nie jest temat od tego.

Henryku - Twój idol nie gra już w Arsenalu, dlatego avatar masz nieaktualny. Jeśli chcesz wiedzieć (bo może Ci to umknęło), aktualnie zbiera zasłużone pochwały w FC Barcelonie i jest tam bardzo ważnym ogniwem ;)

Króliku - nie musisz wyładowywać swojej frustracji tutaj. Nikt nie pisze "On na pewno oszukiwał", to są tylko domysły. Po prostu trudno niektórym ludziom uwierzyć, że przy dobrej taktyce i odpowiednich zawodnikach można coś takiego osiągnąć. Co do moich osiągnięć - proszę spojrzeć w profil ewentualnie jakieś 100 stron wstecz, również w Anglii osiągałem spore sukcesy.

Arku - niepotrzebnie wdajesz się w dyskusję, narażając się tylko na upomnienie redaktorów.

Ergo Arek swoje osiągnął, gratulujmy mu i koniec tematu. Ja swoimi sukcesami pochwalę się w manifestach. Zdrówko chłopcy i mniej emocji proszę ;)

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
05.04.2009 22:20    #6986
okej miałem nic nie pisac, bo ponoc uczestnictwo w żenującej dyskusji zniża Cię do jej poziomu ... no ale zniżę się bo widzę, że niektórym chyba wiosna zaczyna doskwierac

zacznijmy od tego, ze kilku nadgorliwców rzuciło się na Arka i jego \"sukcesy\" czy są one zdobyte uczciwie czy nie nie mam pojęcia i szczerze mówiąc zwisa mi to i powiewa... każdy gra tak jak lubi tylko wówczas nie powinien się tym chwalic. Arek wysłał screeny więc naturalnym jest że nie ma sobie nic do zarzucenia. Pozostaje mu wierzyc w końcu jeżeli oszukuje to nie nas, tylko siebie.
Tymczasem kilka osób zaczęło go atakowac jak gdyby przeleciał ich siostrę
... ludzie czy dla was FM to aż taka świętośc? Jeśli tak polecam odwyk... [no i namiar na dilera ;)]

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 05.04.2009 o godz. 22:22

0
05.04.2009 22:23    #6987
Dziękuje Głosiku.

Mam do Ciebie pytanie w związku z Twoimi sukcesami, żeby nie było OT :P Otóż zauważyłem, że w 17 meczach strzeliłeś aż (!!! !! ! 1 11 111) 66 bramek. Mógłbyś pokazać swoich napastników i pochwalić się, jakimi ustawieniami ich obarczyłeś?

Jeśli Cię to krępuje i nie chcesz zdradzać swoich intymnych sekretów, psycholog Yoda RJ chętnie przyjmie Cię w PW ;)

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
05.04.2009 22:23    #6988
dalej

[quote=Henry14]żałosny jesteś...[/quote]
człowieku! czy ty jesteś nietykalny czy aż tak uraża Cię krytyka na swoją osobę czy co? no offence ale nie po raz pierwszy czytając twoje posty czuję się zirytowany :P

EDIT:
donos do władz z prośbą o ogarniecie tematu lub jego zamknięcie już poszedł :P

EDIT2: @Yodarj
z przyjemnością podrzucę niebawem paczuszkę ze screenami ^^ plus na pw taktyczkę^^

EDIT3: Sorry za to że nie kontynuowałem w poprzednim poście

pozdro i .. pokój

// Edytowano 5 razy, ostatni raz 05.04.2009 o godz. 23:35

0
05.04.2009 22:28    #6989
Taktyczkę mam swoją, ale chętnie uaktualnię ją o parę rzeczy związanych z napastnikami. Bo idzie mi dobrze, aczkolwiek szybki napastnik sobie nie radzi :(

I teraz nie wiem, czy wynika to ze słabości samych zawodników czy z poleceń taktycznych. Bo niby sytuacje mają. Ale niejednego kibica już zabili.

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.