Strona

Przechwałki, rekordy itp.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.03.2006, 16:48    Pytanie
Tutaj macie temat specjalnie dla tych z Was, którym chce się opisywać wszystkie swoje genialne kariery, czy niesamowite wyniki. Jednakże, żeby nie były to tylko puste przechwałki to chciałbym aby każdy udokumentował swoje wyniki w formie screena lub screenów :] W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam www.imageshack.us), po czym wklejcie link do screena tutaj :)
myspace.com/marneszanse

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
0
05.04.2009 22:35    #6990
Gdybym był adminem to każdy z was tutaj dostalby ode mnie pomarańcz albo czerwień. Ja uznaje to wasze bezpostawne gadanie niewiadomo o czym za zaśmiecanie suflera.
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

k-u-b-a1 Przodownik pracy

0
05.04.2009 22:55    #6991
jeszcze raz napiszę: co niektórzy niech odstawią fm'a, odejdą od kompa i pójdą nacieszyć się wiosennym klimatem, grając z kumplami w prawdziwą piłkę nożną.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
05.04.2009 23:33    #6992
[quote=Gentleman]Gdybym był adminem to każdy z was tutaj dostalby ode mnie pomarańcz albo czerwień. Ja uznaje to wasze bezpostawne gadanie niewiadomo o czym za zaśmiecanie suflera.[/quote]
to nie jest sufler :P na suflerze zadaje się i odpowiada na pytania związane z FM-em. Topic wyraźnie forumowy ;] Ale to nie my decydujemy o sensie jego istnienia :>

http://files.filefront.com/13539849
http://files.filefront.com/13539890
- screeny dla Yody i wszystkich chętnych:)

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

0
05.04.2009 23:57    #6993
:O

Tak wyglądała moja mina po obejrzeniu screenów piłkarzy. Naprawdę niezła sobie pakę skołowałeś :P Ten newgen z Gwinei-Bissau jest świetny.

Nie dziwię się, że u mnie 3/4 akcji kończy się pudłem. Moi zawodnicy się nie umywają :P

To FM 09 czy 08?

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
0
06.04.2009 07:44    #6994
[quote=mahdi]Arek96 - gratuluję sukcesów! Jesteś stworzony by odnosić sukcesy z drużynami potencjalnie słabszymi![/quote]
[quote=mahdi]Arek96 - gratuluję sukcesów! Jesteś stworzony by odnosić sukcesy z drużynami potencjalnie słabszymi![/quote]
[quote2=batata][quote=mahdi]Arek96 - gratuluję sukcesów! Jesteś stworzony by odnosić sukcesy z drużynami potencjalnie słabszymi![/quote]
Dokładnie. Zwłaszcza z drużynami z Conference czy z innych niższych lig. W końcu takimi drużynami są Everton czy Sheffield. Brawo, brawo i jeszcze raz brawo...[/quote2]

Ironia Bataty jest nie na miejscu... dlatego nie lubię zaglądać w to miejsce, bo wielu gości nie jest nastawionych pozytywnie do sukcesów innych...

Henry14 Partyzant

0
06.04.2009 08:06    #6995
wyjeb**** ma na te rozprawki co tu pisali niektórzy typu mądry Arek ale odp "Yodzie"

Nadal przed oczami mam Henryka w koszulce Arsenalu nawet jak strzela bramki dla Blaugruany xD

A co do Głosa to dobra można krytykować ale nie o takie głupoty bo meczy a meczów to wielkiego błedu nawet nie ma .... rozómiem jak bym napisał rze jest sóper bo nie lóbie popęłniać błeduw ortograficznych ;p
Z dyktanda miałem 9/10 z polaka ;d

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 06.04.2009 o godz. 08:16

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
0
06.04.2009 09:16    #6996
Jeszcze jeden post nie na temat i będą żółte kartki... i to bez wyjątków.
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

jaroo25 Młody aktywista

0
06.04.2009 12:10    #6997
Czy ktoś widzi jakiś związek? :D
http://img16(...)hehg.jpg
"Chodzi o to żeby strzelić jedną bramkę więcej od przeciwnika "

batata Przodownik pracy

0
06.04.2009 14:25    #6998
Może mieli grać na tym samym stadionie, o tej samej porze ? Albo sędzia miał być ten sam. Jest wiele możliwości :D

pierdutka Przodownik pracy

0
06.04.2009 14:58    #6999
Witajcie, nie chciałem pojechać po Arku, tylko zwróciłem uwagę na godzinę ;-)
Nie ważne.
Do rzeczy. W ramach rozluźnienia po Parmie i braku wenny do gry nimi, wczytałem starego sejwa, gdzie po 25 kolejkach byłem na ostatnim miejscu w tabeli w Premier Leauge (Blackburn), i wrzuciłem na urlop swoją taksę z Parmy (chciałem sprawdzić jak się spisuje gdzie indziej), z 20 miejsca awansowałem na 13. I o mało co nie wygrałem Pucharu Anglii. Mimo odrobienia ponad 20 pkt. wywalili mnie. Poszedłem do Zagłębia Lubin, które awansowało do Ekstraklasy. Bez ŻADNYCH transferów i graczami ze statystykami poniżej średniej ligowej zająłem 11 miejsce (też urlopowana taksa) nie może jakaś przechwałka, ale pragnę zauważyć jak dobra taksa wiele zmienia.

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.