Aktywacja-pytania?

Moonk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.12.2008, 21:13    Pytanie
sprawa ma się tak...formatowałem wczoraj kompa(instalacja systemu od nowa), gra mi się nie skasowała bo mam ją na innym dysku,
lecz przy próbie uruchomienia jej każe mi grę aktywować. Tak więc pytanie brzmi czy to będzie kolejna aktywacja, czy tamta mi się usunęła i przykładowo mogę tę grę zainstalować jeszcze na 4 komputerach?
jak wogóle sprawdzić ilość aktywacji? Czytałem gdzieś, że przez internet również można dezaktywować instalacje? czyli w razie możliwości, że ta aktualizacja, która była przed formatem jest "niby nadal aktualna" to chciałbym ją zdezaktywować...

Dawidek Młody aktywista

0
09.12.2008 21:52    #1
Przy odinstalowywaniu gry jest pytanie czy doliczyć spowrotem tę aktywacje z tego komputera(nie pamiętam jak dokładnie było zadane pytanie ale o to chodziło) więc jeśli Ty nie odinstalowywałeś tylko robiłeś formata mogło nie doliczyć spowrotem aktywacji. Przebuszowałem całą instrukcje do FM'a i kompletnie NIC nie ma o aktywacji :(
Pozdro

m17essi Partyzant

0
29.12.2008 22:39    #2
mam ten sam problem co Moonk, jak sprawdzić ilość aktywacji(czy da się w ogóle ?)

m17essi Partyzant

0
29.12.2008 22:41    #3
http://keylo(...)ght.com/
do czego jest ta strona?? (angielskiego prawie nie znam)

zenekrolnik Młody aktywista

0
29.12.2008 23:13    #4
Sprawdza aktywność klucza

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.