Bramkostrzelność

raca Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.12.2008, 01:17    Pytanie
Witam, mam pewien problem. Gramy sobie z kolegą i porobiliśmy sobie dobre składy. Mamy np. Torresa, Ibrahimovića, Villę, Aguero i Rooneya w ataku, pomoc C. Ronaldo, Silva, Quaresma. Gramy drugi sezon, w pierwszym nasi napasticy strzelali bramki, jednak nie dużo. Drugi sezon, jak ja wygrywam to max 2:0 a kumpe 3:0 (max).
Taktyka, 4 obrońców, 3 pomocników (boczni mają strzałki do przodu) 1 ofensywny na środku i 2 napastników.
Która z "zalet" w FM to strzelanie bramek ? Wykończenie Villa ma 20, jednak strzela najmniej. Jest jakaś inna ? Bawiłem się nawet w FM Modifier opcjami (żeby sprawdzić która opcja to bramkostrzelność) i nie wiem dalej. Co zrobić ?
Co do rozmów to zazwyczaj daję "Oczękuję wygranej". Po meczu chwalę zawodników co dostali 8-9-10. 7-kom daję zespołowo, czyli "Dobra robota" a 6-tki "Rozczarowanie". Przed meczem, zazwyczaj mówię że damy radę bez problemów a jeśli rywal jest ciężki to mówię że będzie ciężko ale powinniśmy wygrać.
Robię coś źle ?

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
24.01.2009 08:34    #30
Tak, to jest 08 :)

norbusia Partyzant

0
24.01.2009 13:48    #31
tak to jest Fm 2008 ,taki byl zalozony temat , http://www.sendspace.com/file/9y6eez

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 24.01.2009 o godz. 13:51

krycha1101 Partyzant

0
05.02.2009 19:09    #32
Wybierz rozgrywajace i odgrywajacego. Ja gram Chelsea jednak nie mam tak pieknego skladu jak ty. Gram 4-1-2-2-1. Jeden napastnik tylko, bardzo dobry, szybki i dobrze gra glowa, jest on odgrywajacym. Na rozegranie mam Riquelme i Lamparda, na skrzydlach Arszawina i Silve. Gram trzeci sezon, w tym dokupilem Riquelme, wzialem go na rozegranie i druzyna gra fantastycznie. Rozgromilem Arsenal 5:1 i Manchaster utd 5:0. Ja czesto na rozmowie motywacyjnej zycie szczescia, a w przerwie zeby nie spoczeli na laurach, po meczu dobr robota. Tak zawzwyczaj robie i sa sukcesy. Wygralem 10 meczy z rzedu w Premier League

krycha1101 Partyzant

0
05.02.2009 19:12    #33
[quote=norbusia]Brazzo chciales zebym dal zdjecie taksy,jak bys chcial sama takse to moge ci wyslac.[/quote]

Moje ustawienie jest identyczne jednak suwaki skrzydlowych mam dluzsze

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.