STEAM i SKIN

Wilimowski Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.12.2008, 04:51    Pytanie
witam...moj problem jest taki-zakupilem FM2009 w Irlandii,wszystko gra bardzo fajnie,nie musze sie martwic updateami itp,jak wiadomo uaktualnia sie wszystko samoczynnie...ale teraz zeby sobie uprzyjemnic gre jak kazdy posciagalem sobie loga i koszulki-wszystko dziala,natomiast juz ponad dwa tygodnie proboje zmienic skorke i ciagle nic z tego...wypakowuje do folderu disc C/Program Files/Steam/SteamApps/common/football manager 2009/data/updates/update-920/data/graphics/skin i nic... ta sama droga w folderze graphics mam loga i kitsy i wszystko jest ok,jak daje tam skorke to sie cos pieprzy z grafika w grze miedzy innymi litery robia sie biale na prawie bialym tle:) i nie jest to przypadek jednej skorki bo sciaglem juz kilka...dodam ze gre uruchamiam nie poprzez zwykly short cut na pulpicie a poprzez aplikacje Steam,nie wiem czy to ma jakies znaczenie...troche namieszalem tu ale dzieki za pomoc

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
21.12.2008 09:57    #1
Wydaje mi się, że pomimo tego, że masz Steam, skórkę ładujesz do folderu w Dokumentach (Sports Interactive/Football Manager 2009/skins). Nie jestem pewien, bo nie ma skina i nie wiem na jakiej zasadzie to działa, ale zwykle skórki wrzucamy do Moich Dokumentów. Pamiętaj także, aby odznaczyć opcję "Używaj buforowania skórki" i zaznaczeniu "Zawsze odświeżaj skórkę...".

Wilimowski Partyzant

0
21.12.2008 19:31    #2
masz racje,dziala...probowalem juz wczesniej dawac w moje dokumenty ale popelnialem prosty blad,nie wazne,dzieki bardzo za pomoc...no to jazda,hehe

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
21.12.2008 20:09    #3
no to miłej gry.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.