rywale...

bulbeteur Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.12.2008, 10:59    Pytanie
Witam.Mam pytanie dotyczące rywali drużyn. Moje pytanie brzmi czy jak np. Man Utd za najwiekszego rywala ma Man Cityto czy w grze jest to ujęte jako nienawiść do siebie kibiców tych drużyn? Czy może naprawde zarządy tych klubów za sobą nie przepadają? I jeszcze jedno pytanko... Czy w czasie gry da się jakoś ,,zrobić" aby przybyło nam rywali?

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
21.12.2008 11:02    #1
Tu chodzi głównie o to, kto wiedzie prym w danym mieście, regionie, kraju. Oczywiście kibice nawzajem się nie lubią, ale głównie chodzi o to, kto jest w danym momencie lepszy. Takie jest moje zdanie.

pavelosss Partyzant

0
21.12.2008 11:03    #2
W tej grze nie ma nienawiści tak jak nie ma łapówek. Jedynie co może być problemem to kupienie jakiegoś zawodnika od swojego rywala. Rywali raczej nie przybywa bo największych rywali się ma od lat i to się raczej nie zmienia

thegunner20 Młody aktywista

0
21.12.2008 11:05    #3
tak ta nienawisć też się tyczy kibiców obu klubów, zawsze jeśli wygrywasz mecze derbowe albo mecze między największymi rywalami to kibice są po takich pojedynkach zachwyceni...
co do 2-ego pytania to myśle że jest to możliwe gdy jest walka o utrzymanie w ostatniej kolejce jedna drużyna potrzebuje zwycięstwa by się utrzymać a inna ekipa podkłada się innej skazując na spadek pierwszą ekipę vide u mnie na savie nienawiść między Portsmouth i Reading....

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.12.2008 o godz. 11:06

michaeel Przodownik pracy

0
21.12.2008 11:07    #4
IMO najważniejsze w takiej sytuacji jest zwyciężanie nad takimi rywalami. Wtedy morale drużyny sięgają zenitu.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.12.2008 o godz. 11:14

pavelosss Partyzant

0
21.12.2008 11:09    #5
[quote=thegunner20]co do 2-ego pytania to myśle że jest to możliwe gdy jest walka o utrzymanie w ostatniej kolejce jedna drużyna potrzebuje zwycięstwa by się utrzymać a inna ekipa podkłada się innej skazując na spadek pierwszą ekipę vide u mnie na savie nienawiść między Portsmouth i Reading....[/quote]

to raczej gracz może się podłożyć żeby jego rywal spadł z ligi ale raczej nie komputer. Chyba, że nie doceniam potęgi umysłu FMa.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.