Bzdura w Wybrzezu Kosci Sloniowej

teddy-boy Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.12.2008, 21:11    Pytanie
Witam wszystkich bo w koncu zalozylem konto, choc strone czytam od bardzo dawna.
W FM 09 pod koniec 2 sezonu gdy prowadzilem Legie zaproponowano mi stanowisko selekcjonera WKS. Super, zgodzilem sie, bomba! Stary menago wylecial a ja mialem przejac klub na mistrzostwa swiata 2010. Troche mialem pechowa grupe, bo Francja, Holandia i USA, pechowa bo w innych grupach takie egzotyczne kraje ze szok (jakis bug?) Oczywiscie terminow na towarzystkie zero, z trudem udalo mi sie zrobic jeden towarzyski przed mundialem. No i teraz zdziwko, WKS nie ma ZADNEGO bramkarza WTF ??????
Musialem z kadry pogonic jednego gostka, a wyszukiwarka znalazla JEDNEGO (!!!!) brakmarza, lat 18, jakis bardzo przecietny. 1 zespol, mlodziezowki, zero bramkarza! Oczywiscie musialem powolac tego ogora. No i pomimo wspanialem postawy pojego zespolu, srtacilem duzo bramek, bo tej bramkarz puszcza w zasadzie KAZDY strzal. Jak to jest ze naprawde napakowana ekipa jaka jest WKS nie ma bramkarza, to mozliwe? szok!
Tak wiec 1 mecz z Francja przegralem 5-3 :))) Po prostu moj kochany bramkarz wpuszcza wszystko, nawet strzaly z 40 metrow, no coz...
2 mecz z Holandia, prowadze 2-1 w 89 minucie pomaranczowi remisuja i jest 2-2, dzieki ci bramkarzu!
3 mecz z USA wygrywam 1-0 a poniewaz holandia przegrywa z francja ja wychodze z grupy. Zarzad WKS oczarowany, kibice tancza na ulicach.
Trafiam na NIEMCY (znowu pech, bo moglem rownie dobrze trafic na jakis Iran albo albo arabie)
Regulaminowy czas konczy sie 1-1 i niemcy w dogrywce wkopuja mi brame po totalnym bledzie bramkarza.
Zarzad jest bardzo zadowolony z moich wynikow (acha z Polska towarzystki wygalem 4-3 ;)) i przedluzyl kontrakt i teraz mam kwalifikacje do Pucharu Afryki
Ale problem bramkarza jest nadal, mam JEDNEGO doslownie slabego 18 latka,
i jak tu grac? Do dupy troche
sory ze sie tak rozpisalem

batata Przodownik pracy

0
21.12.2008 21:13    #1
Teraz już nie poradzisz... Musisz poczekać, aż gra zrobi jakiegoś newgena. Nic innego nie możesz zrobić. Ewentualnie poszukać jakiś Francuzów, którzy mają także obywatelstwo WKS i może mogą grać w twojej reprezentacji :)

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.12.2008 21:13    #2
Poprostu nie masz załadowanych lig, w których grają Wybrzeżokościosłoniowanie ;D Też kiedyś miałem taki problem. Tutaj wypada tylko modlić się o newgena. A na przyszłość to dawaj: "wczytaj wszystkich piłkarzy z" lub graj na retainie.

batata Przodownik pracy

0
21.12.2008 21:15    #3
Ewentualnie zwolnij się :) Jakaś inna reprezentacja Cię przygarnie :)

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.12.2008 21:17    #4
Wejdź w szukaj - piłkarz i w filtrze włącz "wyświetl jedynie piłkarzy z WKS". Na pewno kogoś znajdziesz ;)

batata Przodownik pracy

0
21.12.2008 21:20    #5
[quote=Yodarj]Wejdź w szukaj - piłkarz i w filtrze włącz "wyświetl jedynie piłkarzy z WKS". Na pewno kogoś znajdziesz ;)[/quote]
Hehe, no jakby tego nie zrobił i tak się oburzył to gratulacje xD :)
Stephan Loboue ( jakoś tak :) ), to całkiem dobry grajek, a ty go nie znalazłeś :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.12.2008 o godz. 21:20

teddy-boy Partyzant

0
21.12.2008 21:20    #6
[quote=batata]Teraz już nie poradzisz... Musisz poczekać, aż gra zrobi jakiegoś newgena. Nic innego nie możesz zrobić. Ewentualnie poszukać jakiś Francuzów, którzy mają także obywatelstwo WKS i może mogą grać w twojej reprezentacji :)[/quote]

No niby jest to mysl, ale wyszukiwarka ma zaznaczone "pokaz tych ktorzy moga grac dla WKS" i mam tylko tego mojego arcybramkarza.
Przy zakladaniu lig nie wpadlem na to ze tak mi sie poszczesci a teraz juz za pozno na doczytanie, pewnie Francja by byla najlepsza, a ja mam lige polska i angielska (wszystkie) No coz, podbije swiat z bramkarzem niedojda. Gracze z pola naprawde daja rade, wala bramki a tyle samo ich zaraz trace ;)

batata Przodownik pracy

0
21.12.2008 21:22    #7
A skoro prowadzisz i klub i repe, to masz zaznaczone w filtrze- poproś asystenta, by usunął nierealistycznych cele transferowe ? Może tylko ten lapek chce przejść do Legii :)

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 21.12.2008 o godz. 21:23

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
21.12.2008 21:24    #8
Tak to już jest, jak na początku nie zaznaczy się wszystkich piłkarzy z danego kraju. Oczywiście bramkarzy z WKS jest sporo, tylko na Twoim save ich nie ma.

teddy-boy Partyzant

0
21.12.2008 21:25    #9
[quote=Yodarj]Wejdź w szukaj - piłkarz i w filtrze włącz "wyświetl jedynie piłkarzy z WKS". Na pewno kogoś znajdziesz ;)[/quote]

Kolego, robie tak, znalazlem tylko JEDNEGO, dokladnie to tak z ciekawosci - Guy Camara, lat 18, klub ES Tunis i moze statsy nie sa zalamujace, to gosc po prostu nie daje rady ani troche na boisku, 85% strzalow w swiatlo bramki konczy sie golem. 3 stracone bramki to norma ;) Przeciwnicy po prostu wala z 30 metrow i wpada ;D
Coz, na Puchar Afryki starczy, potem sie zwolnie ;)
Pozdrawiam!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.