Bzdura w Wybrzezu Kosci Sloniowej

teddy-boy Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.12.2008, 21:11    Pytanie
Witam wszystkich bo w koncu zalozylem konto, choc strone czytam od bardzo dawna.
W FM 09 pod koniec 2 sezonu gdy prowadzilem Legie zaproponowano mi stanowisko selekcjonera WKS. Super, zgodzilem sie, bomba! Stary menago wylecial a ja mialem przejac klub na mistrzostwa swiata 2010. Troche mialem pechowa grupe, bo Francja, Holandia i USA, pechowa bo w innych grupach takie egzotyczne kraje ze szok (jakis bug?) Oczywiscie terminow na towarzystkie zero, z trudem udalo mi sie zrobic jeden towarzyski przed mundialem. No i teraz zdziwko, WKS nie ma ZADNEGO bramkarza WTF ??????
Musialem z kadry pogonic jednego gostka, a wyszukiwarka znalazla JEDNEGO (!!!!) brakmarza, lat 18, jakis bardzo przecietny. 1 zespol, mlodziezowki, zero bramkarza! Oczywiscie musialem powolac tego ogora. No i pomimo wspanialem postawy pojego zespolu, srtacilem duzo bramek, bo tej bramkarz puszcza w zasadzie KAZDY strzal. Jak to jest ze naprawde napakowana ekipa jaka jest WKS nie ma bramkarza, to mozliwe? szok!
Tak wiec 1 mecz z Francja przegralem 5-3 :))) Po prostu moj kochany bramkarz wpuszcza wszystko, nawet strzaly z 40 metrow, no coz...
2 mecz z Holandia, prowadze 2-1 w 89 minucie pomaranczowi remisuja i jest 2-2, dzieki ci bramkarzu!
3 mecz z USA wygrywam 1-0 a poniewaz holandia przegrywa z francja ja wychodze z grupy. Zarzad WKS oczarowany, kibice tancza na ulicach.
Trafiam na NIEMCY (znowu pech, bo moglem rownie dobrze trafic na jakis Iran albo albo arabie)
Regulaminowy czas konczy sie 1-1 i niemcy w dogrywce wkopuja mi brame po totalnym bledzie bramkarza.
Zarzad jest bardzo zadowolony z moich wynikow (acha z Polska towarzystki wygalem 4-3 ;)) i przedluzyl kontrakt i teraz mam kwalifikacje do Pucharu Afryki
Ale problem bramkarza jest nadal, mam JEDNEGO doslownie slabego 18 latka,
i jak tu grac? Do dupy troche
sory ze sie tak rozpisalem

teddy-boy Partyzant

0
21.12.2008 21:29    #1
[quote=batata]A skoro prowadzisz i klub i repe, to masz zaznaczone w filtrze- poproś asystenta, by usunął nierealistycznych cele transferowe ? Może tylko ten lapek chce przejść do Legii :)[/quote]

Nie to nie to, ja ich wyszukuje z poziomu repry, to raz (mozna to zrobic z gornego menu, zmienic czy z klubu czy repry) dwa to juz teraz akurat odszedlem z Legii, i czekam na ciekawe oferty innych klubow i walcze tym WKS o awans.
Z legia zdobylem 2 x superpuchar, 1 x puchar polski, 1 x puchar ligi, raz 3 miejsce, raz drugie w lidze, teraz czekam na oferty jakichs leszczy coby troche ambitniej ich wyciagnac w gore.

batata Przodownik pracy

0
21.12.2008 21:30    #2
No to nic wspólnie nie wymyślimy :) Pomóc w tym przypadku się nie da :)
Powodzenia :)!

teddy-boy Partyzant

0
21.12.2008 21:31    #3
[quote=Pawisco]Tak to już jest, jak na początku nie zaznaczy się wszystkich piłkarzy z danego kraju. Oczywiście bramkarzy z WKS jest sporo, tylko na Twoim save ich nie ma.[/quote]

Zapewne masz oczywiscie racje, ja zaczynajac gre nie pomyslalem ze WKS zaproponuje mi robote, stad tez nie zaznaczylem takiego kraju na poczatku, zaznaczylem inne ale tak oczywiste jak brazylia, czechy, anglia. Trudno bedzie trudniej :D

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
21.12.2008 21:33    #4
No, ale satysfakcja, że wygrasz z cieniasem na bramce jest z pewnością duża. ;)

teddy-boy Partyzant

0
21.12.2008 21:34    #5
[quote=batata]No to nic wspólnie nie wymyślimy :) Pomóc w tym przypadku się nie da :)
Powodzenia :)![/quote]

Jasne, bede walczyl dzielnie ;)
Chcialem tylko podzielic sie dosc zalamujaca sprawa, bo jak przejalem WKS to w szoku zobaczylem w taktyce, ze na bramce maja obronce, wiec jak ten stary szkoleniowiec mogl dobrze wypasc?

teddy-boy Partyzant

0
21.12.2008 21:38    #6
[quote=Pawisco]No, ale satysfakcja, że wygrasz z cieniasem na bramce jest z pewnością duża. ;)[/quote]

Owszem masz racje, chociaz... Z Francja prowadzilem 2-0 (fakt jeden to ich samoboj, ale zawsze) az Francuzi stwierdzili ze mozna walic z 40 metrow i wpada :) Natlukli mi 5 bramek, he. Potem jeszcze trzecia moi strzelili na otarcie lez.
Z Holandia podobnie, prowadzilem 2-1 i na koniec stracilem bramke z polowy boiska, tylko usa okazalo sie za glupie na to.
Po prostu jeden slaby bramkarz to:
1. jest jedyny wiec w razie kontuzji badz kartki kogo wstawie?
2. niweczy osiagniecia kolegow z pola, ktorzy gryza trawe, dokopuja fancja czy holandii na mundialu a ten patafian puszcza szmate,
Z innym bramkarzem przeszedlbym i Niemcow po wyjsciu z grupy. Szkoda

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.12.2008 21:39    #7
Ja miałem tak w Ghanie.

Powinni pojawić Ci się szaraki. Co prawda słabe, ale w takim wypadku musisz dbać bardzo o obronę ;)

teddy-boy Partyzant

0
21.12.2008 21:42    #8
[quote=Pawisco]No, ale satysfakcja, że wygrasz z cieniasem na bramce jest z pewnością duża. ;)[/quote]

Jeszcze jedno, przegladam jeszcze mecze tego poprzedniego selekcjonera, i w dwoch meczach wiecie kto bronil? DROGBA!!!!!! Drogba na bramce, no nie dziwie sie ze gosc stracil robote, bez sensu to troche

batata Przodownik pracy

0
21.12.2008 21:43    #9
[quote2=teddy-boy][quote=Pawisco]No, ale satysfakcja, że wygrasz z cieniasem na bramce jest z pewnością duża. ;)[/quote]

Jeszcze jedno, przegladam jeszcze mecze tego poprzedniego selekcjonera, i w dwoch meczach wiecie kto bronil? DROGBA!!!!!! Drogba na bramce, no nie dziwie sie ze gosc stracil robote, bez sensu to troche
[/quote2]
Widocznie treneiro stwierdził, że jak w polu jest świetny, to i na bramce sobie da radę :)

teddy-boy Partyzant

0
21.12.2008 21:50    #10
Widocznie treneiro stwierdził, że jak w polu jest świetny, to i na bramce sobie da radę :)[/quote3]

Nastepna bzdura jest to ze nikt nie chce przyjsc do mojego sztabu szkoleniowego, wszyscy mi odmawiaja, wszyscy, to glupie, w koncu to dobra repra jest. Troche to wszystko takie byle jakie i psuje radoche

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.