Si znęca się nad Polską

Adio28 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.12.2008, 21:57    Pytanie
Od jakiegoś czasu zastanawia mnie fakt dlaczego Polska liga i Polscy zawodnicy są aż tak krzywdzeni przez SI...jeślii chodzi o talenty to jeszcze nie widziałem,aby ktoś miał PA -9 , czy w Polsce jest aż tak źle ? dziwi mnie to naprawde...taka Kostaryka,Zimbabwe czy Honduras ma więcej talentów niż Polska.Biorąc pod uwage pozycje jaką zajmuje Polska w hierarchi futbolu to należy nam się choć kilka talentów na szeroką skale...może ktoś napisze,że w Polsce nie ma talentów...ale w takim razie zadaje pytanie ? Dlaczego taka jeb**** Kostaryka ma aż tylu??tak samo Rumunia Białoruś i inne...grając w FM08 miałem w składzie 4 Kostarykańczyków i 2 z Bośni,z łatwością wygryśli polskich zawodników ze składu Jeśli chodzi o Polską lige to już wogóle kabaret,budżety na siłe zaniżone...rozpoczynając gre Lechem Poznań miał do dyspozycji 60 tys euro...Jeszcze nie widziałem tego typu dyskusji na temat polskich talentów i ogólnie Polskiej Ekstraklasy...was też to dziwi czy tylko mi się tak tylko wydaje??

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

0
24.12.2008 21:59    #1
To nie SI krzywdzi, tylko nasi polscy researcherzy. Nic tam, że co drugi Serb, Meksykanin ma PA co najmniej -8, u nas danie Lewandowskiemu PA -9 wzbudziło sporo kontrowersji...

hQ Partyzant

0
24.12.2008 21:59    #2
Nasi piłkarze nie są zaniżeni, a ci z Kostaryki itp. mają zawyżone umiejętności
Polska Gola

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
24.12.2008 22:02    #3
Rumunia to ma sporo talentów, więcej od Polski. W Polsce talent to 27 lat... Ale to temat na SUFLER?

michaeel Przodownik pracy

0
24.12.2008 22:06    #4
Zauważcie, że jeśli w PL zdarzy się jakiś talent (mówie o realnym świecie) to kończy tak jak chociażby Matusiak...

Jednak wydaje mi się, że to nie jest najlepszy temat na sufler. Napisz manifest, wtedy będzie można pogadać na ten temat.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
24.12.2008 22:06    #5
Napisz manifest jeśli chcesz wyrazić swoją opinię i podzielić się nią z innymi.
Wesołych świąt ;)

Adio28 Partyzant

0
24.12.2008 22:06    #6
Nie wiem czy na sufler...nie miałem czasu czytać instrukcji dodawania komentarzy...gdzie co i jak,nie przesiaduje tutaj całymi dniami...temat nie poruszyłem przypadkowo...Już od dawna mnie to denerwowało,a tak apropo Lewandowski ma -9 ? No prosze a wiec jest jedna perełka na całą lige...brawo ! ale to wciąż za mało,prowadząc polski klub chciałbym mieć większe pole manewru i ściągać tych którzy mają chociaż -7 -8 ale polskich zawodników ! a nie brazylijczyków,kostarykańczyków,białorusinów i serbów ;| czy oni są aż tak zajebiści ??

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution