Polska Liga Polska

CoxII Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.12.2008, 18:02    Pytanie
Czy u was też tak jest że poza wami żaden klub nie ściąga obcokrajowców, nawet tych słabych.Są duże transfery ale tylko między polskimi klubami,naprawdę większość tych lepszych obcokrajowców sprzedano a zostali sami Polacy, a że cienko stoimy z talentami
polskie kluby są słabe i cięzko im zdobyć jakiś sukces.Jeśli mi do Jagiellonii udało się ściągnąć Peruwiańczyka Rebosio(68 wystepów w kadrze) to Wisła czy Legia nie powinny mieć problemów ze ściąganiem zagranicznych piłkarzy. Gram na Patchu 9,01 bo dobrze mi sie wiedzie i nie chce go zmieniać,ale gdyby 9,02 naprawiał ten problem to bym zmienił.

Z góry dziękuję

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
25.12.2008 18:04    #1
To zjawisko występuje już od dawna. Do Polski rzadko przychodzą przyzwoici obcokrajowcy.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
25.12.2008 18:09    #2
A co Ci się stanie, jak i tak dasz 9.2.0? Możesz kontynuować przecież. Zmień tytuł na Liga Polska lub Polska Liga. Zdarzają się (nieliczne) wyjątki. Ja w Lechu sprowadziłem jednego, a złożyłem 8 ofert...
EDIT: A to sorry :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.12.2008 o godz. 18:55

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

0
25.12.2008 18:18    #3
Chyba Arku nie zrozumiałeś - pisząc "Polska Liga Polska" autor miał na myśli, że po prostu grają w niej głównie Polacy :P

Co do samego tematu - u mnie zauważyłem w patchu 9.2.0, że Lech jakiegoś Ghańczyka sprowadził, w Legii widziałem dwóch Peruwiańczyków. Tylko Wisła po polsku :P

rysa Partyzant

0
25.12.2008 18:25    #4
To jest norma, mniej więcej w ciągu roku, wszyscy co lepsi piłkarze odchodzą z polskich klubów a na ich miejsce praktycznie nigdy nie są ściągani inni zawodnicy,czasem się trafi jakaś Polska perełka ale to też rzadkość, to trochę irytujące bo poziom jest coraz niższy, i po paru sezonach praktycznie nie ma konkurencji w lidze bo tylko ja się wzmacniam.

Jest na to sposób, choć wiele osób uzna to za oszustwo... mianowicie przed rozpoczęciem gry trzeba edytować bazę danych, znaleźć Polskę, i tam w zakładce Details zmienić poziom league Standard na więcej, wtedy częściej zdarza się transfer zagranicznego piłkarza do klubów ekstraklasy.

aandrzejj1 Partyzant

0
25.12.2008 18:35    #5
"To jest norma, mniej więcej w ciągu roku, wszyscy co lepsi piłkarze odchodzą z polskich klubów a na ich miejsce praktycznie nigdy nie są ściągani inni zawodnicy,czasem się trafi jakaś Polska perełka ale to też rzadkość, to trochę irytujące bo poziom jest coraz niższy, i po paru sezonach praktycznie nie ma konkurencji w lidze bo tylko ja się wzmacniam." I to jest właśnie ten nowy, lepszy, "bardziej realistyczny rynek transferowy" :D Brawo dla SI.

Ja ciągle gram w FM 2007, uważam tą wersje za najbardziej dopracowana. Z każdą następną wytrzymałem góra tydzien.

0
25.12.2008 18:38    #6
Ja najwięcej czasu spędziłem właśnie przy FM 2007.

I uważam FM 2009 za grę lepszą. Lepiej dopracowaną, z większą ilością ważnych opcji. Mimo, że do 2008 nigdy się nie przekonałem ;)

A rynek jest dopracowany na tyle, na ile można. Logiczne, że poddając wyboru pod AI, zawsze znajdą się niedociągnięcia.

aandrzejj1 Partyzant

0
25.12.2008 18:55    #7
"Logiczne, że poddając wyboru pod AI, zawsze znajdą się niedociągnięcia." ale żeby aż takie??:) W poprzednich wersjach aż takich problemów nie było...
Nawet jak jest coś dobre to SI to musi ruszyć i spier...:(
Tak jak silnik meczowy 2D, w FM07 był najlepszy a od wersji 08 jest tragiczny.

0
25.12.2008 19:00    #8
W 09 silnik meczowy jest bardzo dobry ;)

Wprowadzając coraz to nowe poprawki, zawsze istnieje ryzyko wystąpienia błędów. Wolałbyś, żeby SI nie wprowadzało poprawek i co roku otrzymywać odgrzewany kotlet z nowymi składami? Bo ja nie.

I nadal uważam, że rynek transferowy w najnowszej odsłonie nie jest taki zły. Ale chyba trzeba będzie pograć trochę w Polskiej lidze, żeby to sprawdzić na własnej skórze.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.12.2008 o godz. 19:05

aandrzejj1 Partyzant

0
25.12.2008 19:12    #9
Wolałbym żeby wydawali coś w rodzaju dodatków, dodawali nowe opcje takie jak konferencje. Teraz zrobili jaki tryb pseudo 3D gdzie biegają jakieś patyczaki i każą nam się z tego cieszyć...
Pozatym oni co roku powtarzają te same błędy! Weźmy np. kontuzje, co roku ten sam błąd - za dużo ich, wiedzą jak sie go pozbyć bo pierwszy patch wszystko poprawiam. Nie mogą od razu zrobić gry bez tego błędu? Przecież wiedzą jak się go pozbyć!

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.12.2008 o godz. 19:12

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution