Rozbudowa bazy treningowej

Adio28 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.12.2008, 12:26    Pytanie
Witam ! Mam pytanie odnośnie rozbudowy bazy treningowej i obiektów młodziezowych. Otóz poziom kazdej bazy jest ustawiony w skali od 1 do 20. Pytanie tyczy sie tego o ile pozycji wyżej nabiera baza po każdej próbie rozbudowania.Mam nadzieje,że rozumiecie o co mi chodzi ?! np jeśli baza ma poziom=12 kieruje prośbe do zarządu o jej rozbudowanie, po jakimś czasie baza zostaje rozbudowana,ale nie wiem o ile pozycji rośnie poziom bazy...o 1? 2 ? może więcej ? Gdybym miał dobrze działający edytor czasu rzeczywitego to z ciekawości bym sprawdził,ale niestety wszystkie te edytory są zrypane i nie chcą sie uruchomić...czekam na FMM. Jeśli ktoś wie proszę o odp ! będe wdzięczny

Adio28 Partyzant

0
27.12.2008 13:31    #10
Faktycznie trzeba było wyszukac klub a następnie prawym informacje i w nastepnym oknie tryb widoku...a ja wczesniej zamiast prawym to wchodzilem w klub i sie pojawial skład.No to tyle,widze że nikt nie wie o ile pkt wzrasta każda próba rozbudowy.Trudno,dzieki...temat raczej do zamknięcia

Owen-Michael Młody aktywista

0
27.12.2008 13:44    #11
trudno powiedziec o ile wzrasta trzeba byloby z edytorem sprawdzic,ale mi sie wydaje ze wiecej niz o 4 punkty nie wzrasta przy jednej rozbudowie

Marian B Partyzant

0
29.12.2008 17:01    #12
Zainstaluj sobie najnowszego FMRTE, jest o wiele lepszy od poprzedniej wersji, tam również będziesz widział ile punktów mają twoje obiekty treningowe i młodzieżowe

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.