Slaba skutecznosc zespolu

krolik123 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.12.2008, 19:38    Pytanie
mam powazny problem. prowadze midlesbrough czyli zawodnikwo mam dobrych.mimo to off zawodnicy graja katastrofalnie. przygotowania do sezonu wypadaly OK stzelalem duzo bramek. ale w lidze jest juz zle. od razu mowie ze siedze w fm juz kilka lat wiec nieco znam sie na rzeczy. uzywam taktyki i ustawien indywidualnych takich jakich uzywalem w 08 gdzie moje newcastle wymiatalo(mniej wiecej taka sama polka to midlesbrough) i stzrelalo duzo bramek. tu jest inaczej. jakies sugestie, co moge zrobic zeby poprawic skutecznosc??(bo sytuacje sobie nawet stwarzaja)

Mrowka95 Partyzant

0
28.12.2008 11:33    #10
U mnie o dziwo z tym najmniejszych problemów nie ma co strzał to brama:p Może to dlatego, że atmosfera w zespole jest genialna.

krolik123 Partyzant

0
28.12.2008 12:36    #11
wiec tak: morale u wiekszosci b.dobre. mido nei pyskuje bo jest kontuzjowany :D
zrobilem trening dla graczy z kazdej pozycji( mam osobne rezimy dla: sr.obronca, boczny obronca, def pom, off pom,skrzydlowi i napastnicy) zmieniam taktyki pilkarzy, ustawiam takse pdo nich i nic... nei wiem moze okres przygotowawczy spartolilem( ale wszyscy maja ok kondyche) nie wiem, bedzie trza pokombinowac.

PS: przed sezonem duzo dajecie treningu silowego i areobiku?

thegunner20 Młody aktywista

0
28.12.2008 13:51    #12
ja osobiście daję takie obciążenia jak napisał Grzechoo w swoim poradniku http://www.cmrev(...)owy.html
na razie moje grajki są zadowolone i nie narzekam na jakieś większe problemy...
planuje mieć takie obciążenie do końca sezonu jak się będą o coś pluli to wtedy dam mniejsze...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.