Błąd z raportami asystenta i sztabem

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.12.2008, 01:51    Pytanie
Przytrafił mi się okropny błąd w FMie.

Zatrudniłem jednego piłkarza, kibice uznali go za świetny transfer, więc postanowiłem sprawdzić, co na jego temat myśli asystent. I ujrzałem coś takiego (w załączniku).

Przejrzałem trochę klub, żeby zobaczyć, co się dzieje i co się okazało? Gra samoistnie zwolniła mi asystenta i dwóch scoutów! I nie dostałem informacji na ten temat w wiadomościach ani nic. Po prostu zniknęli. Gdy ich wyszukałem za pomocą wyszukiwarki, znalazłem ich bez klubu. I nie chcieli wracać do swojego byłego klubu.

Miał ktoś może taki błąd?

To może od razu dopiszę kolejne pytanie, coby nowego tematu nie zakładać.

Chodzi mi mianowicie o pozycje OP Ś. Zawodnik grający na tej pozycji w mojej drużynie otrzymuje bardzo słabe noty. Dopiero gdy strzeli bramkę bądź asystuje, jego ocena oscyluje w granicach 7. Normalnie, przy dobrej postawie drużyny i ocenach średnio 7-7.5, ocena mojego OP Ś jest około 5.5-6.

Czy ktoś może wie dlaczego tak się dzieje? Czy da się to jakoś zmienić?

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.12.2008, 02:07

St0pa Młody aktywista

0
28.12.2008 02:12    #1
Szperając na CMF natrafiłem bodajże w temacie bugami, albo w temacie z rzeczami niesamowitymi na coś podobnego. Tyle, że innym został zwalniany cały sztab szkoleniowy chociaż mieli ważne kontrakty.
Tutaj masz te tematy, poszperaj może coś znajdziesz:
Rzeczy dziwne i niesamowite: http://forum(...)pic=2303
Bugi: http://forum(...)pic=2315
Wydaje mi się, że było to chyba w temacie: "Rzeczy dziwne i niesamowite".

A jeśli chodzi o drugie pytanie, to być może rzadko ma kontakt z piłką, albo po prostu nic nie wnosi do gry, może mieć zbyt ograniczoną swobodę taktyczną, często tracić piłki. Musiałbyś obejrzeć sporą część meczu i sprawdzić jak sobie radzi na boisku.

// Edytowano 4 razy, ostatni raz 28.12.2008 o godz. 02:20

Użytkownik uznał post za pomocny

¡Hala Madrid!, Hala Madrid!, Hala Madrid!

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

0
28.12.2008 02:20    #2
[quote]Tyle, że innym znikał cały sztab szkoleniowy chociaż mieli ważne kontrakty.[/quote]

U mnie również wszyscy mieli ważne kontrakty.

Dzięki w każdym razie za tematy. W wolnej chwili poszperam.

Co do drugiego pytanie - statystyki ma podobne do reszty piłkarzy, którzy mają znacznie wyższe noty. I to jest problem. Ale spróbuje poszperać ze swobodą taktyczną, może pomoże.

EDIT:

Poprawka. Nie ma ważnych kontraktów z moim sztabem. Właśnie zauważyłem.

Ale zawsze mnie o tym informowano. Cóż się teraz zmieniło?

EDIT2:

Udało mi się załatwić sprawę. Po zaproponowaniu nowych kontraktów, sztab siedzi i rozważa propozycje ^^

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 28.12.2008 o godz. 02:36

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.