Konfiguracja nowej gry-co więcej "waży"?

Yiddo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.12.2008, 12:15    Pytanie
Chcę zacząć nową grę. A że sprzęt mam taki sobie muszę się ograniczać co do ilości lig itp. I mam takie pytanie-co bedzie "cieższe dla komputera:
-1 Liga na duzej bazie danych
czy
-1 LIga na małej bazie ale za to z wszystkimi piłkarzami z 3 państw?

Kamion Partyzant

0
29.12.2008 12:33    #1
Utwórz te dwie nowe gry zapisz i zobacz ile będą ważyły sejwy. Dla słabego komputera będzie lepsza ta druga opcja. Powiedz ile masz ramu

Użytkownik uznał post za pomocny

Kash Przodownik pracy

0
29.12.2008 12:47    #2
Mniej waży i szybciej ładuje się 1 opcja, ale jest to naprawdę nieznaczna różnica.

Użytkownik uznał post za pomocny

Delle_Alpi Partyzant

0
29.12.2008 13:15    #3
Nie wiem co będzie lepsze ale nie lepiej jakbyś pograł jeszcze w 08 będziesz mógł sobie wybrać więcej lig a co za tym idzie rozgrywka będzie ciekawsza ale ty tylko moja sugestia.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution