FM 2009 zawiesza się przed meczem

ratamahata69 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.01.2009, 19:21    Pytanie
Witam,
Mam dość dziwny problem i nie znalazłem podobnego na forum. Tak więc FM uruchamia się pięknie; zaczynam grę ustawiam transfery, trwają negocjacje wszystko niby ok ale gdy chcę zagrać pierwszy sparing FM się zawiesza widać tylko okienko że przygotowuje ekran meczowy (jestem cierpliwy dziś czekałem prawie godzinę i nic zawiecha na całego).
Próbowałem z wieloma klubami i wszędzie jest tak samo :/ Dodam tylko, że mam nowego kompa i wszystkie nowości chodzą bez zarzutu; mam Viste (niestety); czasem bardzo długo loguje mi się do konta na Steamie; wszystkie Frameworki i Direct X itp. są zainstalowane; aktualnie gra w wersji 9.02. Co tu zrobić? Miał ktoś taki problem?

trepkos Partyzant

0
04.01.2009 12:00    #10
[quote2=ratamahata69][quote=trepkos]zmień tryb wyświetlania na okno w ustawieniach, mi to pomogło :)[/quote]

faktycznie zminimalizowanie do okna pomogło

dzięki[/quote2]

pierwszy raz mi sie udało o/

jerry_a Partyzant

0
06.01.2009 21:43    #11
Pytanie w szczegolnosci do ratamahata? czy caly czas grasz na oknie czy masz obraz na celym ekranie?? troche mnie to okno denerwuje . A moze jest jakis inny sposob niz gra na oknie ??

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.