Napastnicy

Dawid229 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.01.2009, 12:22    Pytanie
Co sie dzieje? Pato jest bardzo nisko oceniany przez zarzad, kibiców a Aguero i Rossi okazaly sie "niewypałem". Miałem Inzaghiego, Sheve, Boriello, Paloschi i nikt nie gral dobrze. Macie jakies pomysly?

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
03.01.2009 12:59    #10
Matias Fernandez, Stancu, Ilhan, FLoro Flores, Vaughan, Arshavin, Alfaro, Cassano, Lavezzi, Pazzini, Bianchi, Kiessling

thegunner20 Młody aktywista

0
03.01.2009 13:06    #11
też tak miałem w Arsenalu jak ściągnąłem Sanli Tuncaya do klubu, przepłacając znacznie koleś okazał się totalnym niewypałem w 33 meczach ekstraklasy strzelił 2 słownie dwa (sic!) gole i byłem na każdym kroku przez cały sezon krytykowany przez zarząd i kibiców... chwała Bogu że van Persie był w swojej życiowej formie na przemian z Adebayorem... Dawid 229 moim zdaniem pozbądź się tych niewypałow transferowych bo ok próbowałem tego Tuncaya wystawiać na różnych pozycjach i za każdym razem po prostu piach...
a co do zawodników to polecam Simona Vukcevicia i Pavela Pogrebniaka tego drugiego ściagnąłem i jak na razie 14 meczów i 12 bramek tak że zarząd z kibicami jest normalnie zachwycony i mówią ze był strzałem w dziesiątkę...

Użytkownik uznał post za pomocny

Dawid229 Młody aktywista

0
03.01.2009 13:09    #12
Chyba sprzedam Rossiego Pato do czasu do czasu gra dobrze, Aguero tez. Moze kupie Robinho lub Lavezziego.

0
03.01.2009 13:13    #13
ale w każdym razie mówie u mnie modyfikacja taktyki pod Tuncaya nie pomogła.. :/
może problem leży w psychice zawodnika??

a poza tym już gdzieś słyszałem że Aguero nie jest w FM 2009 tak dobry jak w FM2007..

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 03.01.2009 o godz. 13:14

Kasmilus Młody aktywista

0
03.01.2009 13:14    #14
Kupuj napastników o charakterze podobnym do reszty drużyny np. do liverpoolu ambitnych, do celticu lojalnych. Nie wiem jak jest z milanem ale to może pomóc.

0
03.01.2009 13:14    #15
Skoro Brazylijczyk Pato sobie nie radzi to nie oczekuj, że również Brazylijczyk Robinho będzie grał fenomenalnie. Podobnie jest z Aguero - Lavezzi. Może jako, że są z Południowej Ameryki po prostu nie przystosowali się do Włoch.
Nie mówię, że tak będzie, ale prawdopodobne.
-------------------------------------------------------
[quote=thegunner20]a poza tym już gdzieś słyszałem że Aguero nie jest w FM 2009 tak dobry jak w FM2007..[/quote]

Zawsze uważałem, że jest przereklamowany, tak jak i Pato ^^
-------------------------------------------------------
[quote=Kasmilus]Kupuj napastników o charakterze podobnym do reszty drużyny np. do liverpoolu ambitnych, do celticu lojalnych. Nie wiem jak jest z milanem ale to może pomóc.[/quote]

"Dojrzały" :D

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 03.01.2009 o godz. 13:16

0
03.01.2009 13:17    #16
ponadto każda liga ma swój ekhem urok może to być kwestia adaptacji kiedyś w zamierzchłych czasach radzono mi abym np do Hiszpanii ściągał Argentyczyków bo są z podobnego kręgu kulturowego co Hiszpanie i szybciej się aklimatyzują...

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
03.01.2009 13:21    #17
Słuchaj, to tak jest, że czasami zakupiony gracz okazuje się niewypałem, ale uważam, że da się to jeszcze uratować, pozostawiając ich w zespole. Skąd masz gwarancję, że Lavezzi będzie grał lepiej od Pato?

Przede wszystkim dokonaj modyfikacji taktycznych. Skoro masz tylu świetnych napastników, którzy nie strzelają bramek, to znaczy, że Twoja taktyka jest nieskuteczna. Zmodyfikuj ustawienia, polecenia dla zespołu, dla napastników. Zapewne w pomocy gra Kaka, który z pewnością zagra wiele dobrych podań do przodu. A mając takich napastników prawdopodobieństwo bramki jest duże. Kwestia w tym, aby nakazać grać tak, aby te bramki padały.

Druga sprawa - interakcja. Porozmawiaj, daj urlop, może jakaś kara podziała mobilizująco. Czasami wystarczy, że do akcji wkroczy trener i zawodnik odżywa.

Próbuj, nie wierzę, że tacy świetni napastnicy nie potrafią strzelać bramek. Powodzenia.

@ Arek 96
Agüero przereklamowany? Ty chyba nie widziałeś go w akcji w tym sezonie :] .

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 03.01.2009 o godz. 13:23

0
03.01.2009 13:24    #18
Ja do Anglii w życiu bym nie ściągał Hiszpanów... ;) Sprowadziłem Zubiaurre i Alfaro i co z tego, że atrybuty są fantastyczne jak grają jak debile. Musisz patrzeć też na styl Ligi. No Hiszpanie panienki a Anglia twarda. Hiszpania i Włochy są podobne ;)

Mówię w sensie, że każdy mówi jaki on wspaniały

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 03.01.2009 o godz. 13:24

0
03.01.2009 13:29    #19
[quote=Arek96]Ja do Anglii w życiu bym nie ściągał Hiszpanów... ;) Sprowadziłem Zubiaurre i Alfaro i co z tego, że atrybuty są fantastyczne jak grają jak debile. Musisz patrzeć też na styl Ligi. No Hiszpanie panienki a Anglia twarda. Hiszpania i Włochy są podobne ;)

a Fabregas w Arsenalu i Torres w Liverpoolu...?? :-)

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.