Jak przyjac lepszy zespol

zabul255 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.01.2009, 23:43    Pytanie
Mam takie pytanie jak moge przyjac lepszy zespol np MU ,gralem wczesniej dwa sezony atletico madryt i osiagnelem tylko 2 razy 3 miejsce w lidze.Jest jakis sposob na to??z gory dzieki

dongwidon Partyzant

0
07.01.2009 00:27    #1
hmmm, możesz ich przyjąć bardzo serdecznie, dając im wygrać 5-0 na Twoim terenie, albo możesz ich przyjąć bardzo chłodno wygrywając z nimi 5-0. A tak na serio to nie bardzo wiem o co Ci chodzi. Mogę się domyślać, że chodzi Ci o zmianę klubu który prowadzisz na lepszy. Cóż. W takim wypadku trzeba się wykazać i czekać jak Sir Alex pójdzie na zasłużoną emeryturę ;) Pozdrawiam

Bartez Przodownik pracy

0
07.01.2009 01:12    #2
[quote=dongwidon]hmmm, możesz ich przyjąć bardzo serdecznie, dając im wygrać 5-0 na Twoim terenie, albo możesz ich przyjąć bardzo chłodno wygrywając z nimi 5-0. A tak na serio to nie bardzo wiem o co Ci chodzi. Mogę się domyślać, że chodzi Ci o zmianę klubu który prowadzisz na lepszy. Cóż. W takim wypadku trzeba się wykazać i czekać jak Sir Alex pójdzie na zasłużoną emeryturę ;) Pozdrawiam[/quote]

Dowaliłeś, chłopie.

thegunner20 Młody aktywista

0
07.01.2009 07:45    #3
albo wymyslić jakiegoś fikcyjnego managera który przejmie kontrolę nad man utd potem go zwalniasz z man utd i składasz oferte pracy ( jest to trochę nie fair ale jeśli bardzo ci zależy na nowym klubie) bo wilk będzie syty i owca cała ty masz nowy klub a stary też sobie szybko znajdzie twojego następce...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.