Prezes

Mirkowski Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.01.2009, 21:27    Pytanie
Witam.

U tuż sprawa tego typu, grałem Reading 2 sezony i pod koniec zmienił mi się prezes i teraz mam tu pytanie, czy od tego zależy jakich zawodników będę miał z krajów np. załadowałem sobie z Arabii to będę miał jakiegoś bogatego araba prezesa? Bardzo mi zależy na tym, żeby mój klub miał dobrego prezesa, który będzie mógł finansować w moje zachcianki :p

Tobi Partyzant

0
08.01.2009 21:38    #1
To że załadowałes wszystkich piłkarzy z arabii to nie znaczy ze prezes bedzie z arabii ;] ale najczęsciej to Arabowie kupują bo to bogacze :P

thegunner20 Młody aktywista

0
08.01.2009 21:39    #2
na pewno jest na to jakaś szansa....

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

0
08.01.2009 21:58    #3
Nie wiem czy nowy boss spełni wszystkie zachcianki :P ale z Mojego doświadczenia wynika że każdy nowy boss jest lepszy* od poprzednika :)

lepszy czytaj bardziej hojny :)

serotonin Partyzant

0
08.01.2009 22:49    #4
Z tą hojnością to nie był bym taki pewien. Grałem Newcastle i Reading w każdym klubie była zmiana na stanowisku prezesa i ja osobiście nie zauważyłem żadnej różnicy. Ani dodatkowych pieniedzy na transfery ani inwestycji w klub i zero spłacenia długów klubu . Nie wiem czy ja mam takie szczęście albo w tej grze zmiana właściciela nic nie daje ;]

Azi Partyzant

0
09.01.2009 01:51    #5
Gram Watfordem i tez mi sie prezes zmienil. Troche to trwalo i w pewnym momecie zablokowali m nawet transfery (poza oknem wiec to bez znaczenia). Gdy pojawil sie nowy szefu to na start dostalem od niego informacje ze wylece bo taki ma ambitny plan. Wygralem najblizszy mecz i oczywiscie zostalem w klubie.

Co sie zmienilo z nowym szefem? Dal troche kasy (malo) i z niewielkiego minusa wskoczylismy na malutki plus, choc to w sumie zadna roznica. Za to w podejrzanych okolicznosciach zniknela ogromna kasa za awans. Dostalem dodatkowe 2M (euro) na pensje i 1,6M na transfery.

Nowy prezes swiniak nic sie hojnoscia nie popisal :p

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.01.2009 08:24    #6
W moim przypadku nowy prezes pojawiał się w trochę innych okolicznościach więc może dlatego moje odczucia były takie a nie inne :)

Sytuacja taka spotykała mnie w klubach niszowych, bo w prowadzenie takowych do sławy najbardziej mnie kręci. Gdzieś zazwyczaj w połowie mojej drogi od Zera do Managera wychodzi że podpadnę zarządowi który skąpi mamony na moje widzimisię, a że kibice chcą mnie już w tym momencie nosić na rękach, pojawia się info o próbie przejęcia władzy przez wkurzonych kibiców, którzy pożądają dalszych sukcesów. Tak więc kibice próbują przejąć władzę - co im rzadko kiedy wychodzi - i jest dość uciążliwe bo trwa od 0,5 do 2 sezonów z blokadą na transfery, ale za każdym razem po drugiej nie udanej próbie przejęcia władzy przez kibiców, na horyzoncie pojawia się nowy zamożny dobrodziej który chce utopić trochę kasy w moim klubie :P:P

KEVINLEVRONE Partyzant

0
09.01.2009 13:14    #7
a czy istnieje jakis wpis taki jak kiedys mial miejsce w poprzednich wersjach o nazwie DEBUG_MODE ktory odkrywal nam ukryte atrybuty prezeza.czy mozna cos takiego stworzyc i gdzie to wpisac?

Mirkowski Partyzant

0
09.01.2009 15:39    #8
heh grałem Middlesbrough do roku 2012 i zmienil mi sie raz prezes, nowy save Reading to tez zmienil mi sie prezes ale jak juz po pierwszym sezonie jak sie dostalem do Premiership no i tez anglik to byl :/ ostatnia proba moja juz byla w Newcastle United gdzie prezes odrazu po zakonczeniu okienka transferowego, oczywiscie letniego, zminil sie i przyszedl jakis cap angielski xD

kurcze... to ManCity ma fajnie maja jakiegos typa z tych krajow Arabskich gdzie "złota ropa plynie" im tam :)

erykadamczyk@wp.... Partyzant

0
09.01.2009 16:29    #9
Fakt, grałem bie teraz ManCity (chciałem sobie raz w życiu poszaleć). W pierwszym onkie jest 220mln $ na transfery. Po sezonie dostałem znowu 220$ na transfery. Wszystko wydałem, kasa wskoczyła mi na minus 100 mln $. Więć "wśród powszechnych pomruków zazdrości" Prezes przelał na klubowe konto 160 mln $ i znowu byłem na plus. I jedyny problem to taki że najlepsi nie za bardzo chcą przychodzić, mimo że reputację mam kontynetalną (2 miejsce w lidze). No i się znudziłem :)

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.