Skin'owe eksperymenty...

gauka Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.01.2009, 14:48    Pytanie
Jak mogę albo jaką nazwę nosi plik graficzny z wskaźnikami oceny zawodnika, dokładniej dowiecie się o co mi chodzi z zrzutu ekranu (w załączniku)....

Będę wdzięczny bo nie lubię pomarańczu ;p

Szobinho Młody aktywista

0
10.01.2009 14:55    #1
o, a przy okazji powiedz mi jak sie tworzy skiny? :D
'Por Que?No Entiendo Por Que'

gauka Partyzant

0
10.01.2009 14:58    #2
Resource Archiver i podstawowy skin...

potem wymyslasz co chcesz i w photoshopie to tworzysz, a co i jak się nazywa to jak masz angielski na dobrym poziomie to się połapiesz..

tyle..

ja sam się nauczyłem...

Szobinho Młody aktywista

0
10.01.2009 15:12    #3
dzięki! :)
'Por Que?No Entiendo Por Que'

Bartez Przodownik pracy

0
10.01.2009 17:35    #4
[quote=gauka]Jak mogę albo jaką nazwę nosi plik graficzny z wskaźnikami oceny zawodnika, dokładniej dowiecie się o co mi chodzi z zrzutu ekranu (w załączniku)....

Będę wdzięczny bo nie lubię pomarańczu ;p[/quote]

Resource Archiverem rozpakuj "graphics.fmf" lub "skins.fmf" bo nie wiem w którym jest to zawarte i oblukaj pliki graficzne ewentualnie configi w których można zmienić wartości odnoszące się do kolorów. Jak porobisz, to spakuj to co rozpakowałeś i wklej w odpowiednie miejsce nadpisując oryginalny plik.

EDIT: A plik graficzny nosi nazwę "graphics.fmf".

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 10.01.2009 o godz. 17:37

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.