Różnica między klauzulami w transferze zawodnika

Vergil Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.01.2009, 18:00    Pytanie
Jaka jest różnica między procentem zysku z następnego transferu a procentem z następnego transferu?
El Fenomeno

Wojtasgda Partyzant

0
31.08.2009 17:01    #10
Jeśli miałeś zaznaczoną klauzulę odsprzedaży a nie ile procent otrzymasz z zysku czy całego transferu to chodzi o kwotę za jaką go kupić możesz.

Co do Ciebie Szfedo to mam wrażenie, że te należne Ci 750 tys otrzymałeś na całe konto klubu i nie zauważyłeś...:P

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

0
31.08.2009 18:25    #11
W Fm-ie jest tak ze aby otrzymac obiecany procent od nastepnego transferu to klub musi go sprzedac gotowkowo a nie na raty. Przykladowo sprzedajemy z Wisly Pawla Brozka do Wigan za 3mln euro plus 50% z nastepnego transferu. Jezeli Wigan sprzeda go do M'boro za 600tys w gotowce plus 4mln w 24ratach to dostaniemy tylko 300tys...tak to wg mnie wyglada bo tez swego czasu sie nad tym zastanawialem. Oczywiscie jezeli ktos ma inne zdanie na ten temat to tez chetnie poczytam bo do konca nie jestem pewny czy tak to wyglada choc wydaje mi sie ze tak

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 31.08.2009 o godz. 18:27

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.