Mam problem z rozmowami motywacyjnymi. Otóż w wiekszości meczach efekt rozmów motywacyjnych jest "nic szczególnego". Moze ktoś powiedzieć czemu tak sie dzieje??? Zaznaczam, że różne rozmowy stosuje.
Użytkownik uznał post za pomocny
nawet jak pisze że nie reaguje to z 1-0 w plecy mecz kończy się 1-3
ale nie zawsze jest tak dobrze
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 13.01.2009 o godz. 00:13
[/quote] // Edytowano 4 razy, ostatni raz 13.01.2009 o godz. 11:38
Przegrywam, w przerwie mowie ze oczekuje wygranej(bo wstyd dla klubu lub że jestem wściekły) i po przerwie to co się dzieje przechodzi wszelkie oczekiwania
Poza tym na ekranie mam meczowym zawsze mam włączoną zakładkę"opinia na temat graczy"(coś takiego). Tam wszystkiego można się dowiedziec. Niektorzy zawodnicy już jak dostaną jeden w plecy zmienia im się z "gra poprawnie" na "wygląda na zmotywanego". Po tym mozna poznać przebieg rozmowy mot. bo u mnie w paru przypadkach zawsze jest "wygląda na naładowanego" i w takim przypadku tylko czekać aż coś strzeli lub poda kluczowo
[/quote]
jak dobrze grało to "Jeden gol, co to dla nas" a jak kaszana to "Musicie wygrać"
a mogło by być z 1-5 ale jak idzie sam na sam i strzela prosto w bramkarza ..
1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
417 online, w tym 0 zalogowanych, 417 gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty