Baza treningowa

niemamocnych Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.01.2009, 13:13    Pytanie
Piłkarze nie chcą do mnie przechodzić z powodu że u siebie mają leprzą baze treningową. Czy jeżeli ją rozbuduje to przyjdą czy to tylko taki gadanie?Dzisiaj kazałem ją rozbudować ile to trwa?

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
28.01.2009 13:18    #1
No jak ją rozbudujesz to masz większe szanse zatrudnienia lepszego zawodnika.Ale i tak najwięcej zależy od reputacji klubu który prowadzisz.Rozbudowa trwa różnie.Głównie zależy to chyba od funduszy.

niemamocnych Partyzant

0
28.01.2009 13:24    #2
ile to może trwać?

Goldberg1987 Partyzant

0
28.01.2009 13:30    #3
[quote=niemamocnych]ile to może trwać?[/quote]

Rozbudowa trwa kilka miesiecy (max pol roku)

Użytkownik uznał post za pomocny

niemamocnych Partyzant

0
30.01.2009 17:36    #4
żeby nie zakładać nowego tematu o podobnym sęsie napisze to tutaj. Ze względu na ogromny przypływ gotówki (15 mln za dostanie się do LM)to mój wielki wyczyn 3 sezon lechią gdańsk i już lm sezon temu mistrzostwo ale niestety grupe mam trudną ;-) no dobra ale wrućmy do tematu... Ze względu na te przychody poprosiłem o rozbudowanie podstawowej szkółki młodzierzowej,zadowalającego obiektu trenngiwego i 15 tysięcznego stadionu(na każdy mecz 14-15 tysięcy!) no i zewzględu na super stan konta zarząd zgodził się na rozbudowy... i teraz po wyczerpującej wypowiedzi moje pytanie ile to wszystko potrwa?czy w czasie przbudowy stadionu będe grał na zastępczym czy niebędą dostępne wszystkie krzesła?czy jest to budowa nowego stadionu czy rozbudowa starego?

Goldberg1987 Partyzant

0
30.01.2009 18:19    #5
[quote=niemamocnych]żeby nie zakładać nowego tematu o podobnym sęsie napisze to tutaj. Ze względu na ogromny przypływ gotówki (15 mln za dostanie się do LM)to mój wielki wyczyn 3 sezon lechią gdańsk i już lm sezon temu mistrzostwo ale niestety grupe mam trudną ;-) no dobra ale wrućmy do tematu... Ze względu na te przychody poprosiłem o rozbudowanie podstawowej szkółki młodzierzowej,zadowalającego obiektu trenngiwego i 15 tysięcznego stadionu(na każdy mecz 14-15 tysięcy!) no i zewzględu na super stan konta zarząd zgodził się na rozbudowy... i teraz po wyczerpującej wypowiedzi moje pytanie ile to wszystko potrwa?czy w czasie przbudowy stadionu będe grał na zastępczym czy niebędą dostępne wszystkie krzesła?czy jest to budowa nowego stadionu czy rozbudowa starego?[/quote]

Tak jak mowilem obiekty treningowe i mlodziezowe powinno zajac gora do pol roku, a odnosnie do stadionu to nie wiem bo nigdy nie rozbudowywali mi go.

TheStar Partyzant

0
30.01.2009 18:49    #6
...Przepraszam, że wytykam Wam błędy, ale ludzie ! bez przesady, takie błędy jak np" szkółki młodzierzowej" czy "zewzględu" albo "sęsie" to popełniają dzieci poniżej 10 roku życia... Więc proszę Was piszcie szybko ale uważnie :)

bashey_pl Partyzant

0
30.01.2009 19:38    #7
Informacje na temat czy jest to rozbudowa czy budowa nowego stadionu znajdziesz w informacjach o drużynie. Powinno też tam być ile potrwa rozbudowa lub budowa nowego stadionu. W moim przypadku miałem zmniejszoną pojemność stadionu na czas rozbudowy.

Mysza1993 Partyzant

0
06.02.2009 04:28    #8
Wiele razy sie z tym spotykałem i wiem że trudno jest sprowadzić zawodnika z lepszego klubu. Rozbudowa trwa max 5 miesiecy i znacznie podnosi atrakcyjność Twojego klubu. Trzeba zarabiac i wydawać =)
Pomogłem? Cyknij 'Pomógł' :)

Jeśli prezes zwalnia trenera, którego sam wcześniej zatrudnił, to powinien odejść wraz z nim.
Brian Clough

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution