Sheringham i Campbell - nie chcą przyjść...

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.03.2009, 16:50    Pytanie
Witajcie!
Czy wiecie może dlaczego Teddy Sheringham oraz Sol Campbell nie chcą do mnie przyjść? Są na wolnym transferze. Sądzę, że będą dobrymi członkami sztabu, dlatego chcę wziąć ich jeszcze jako piłkarzy. Teddy oczekuje 875 tyg. €, daję mu nawet 5 tys. € a i tak nie chce przyjść. Premię też daję większe i za podpis również. I jest oczywiście, że by przyszedł (bo nie dziwiłbym się gdyby było coś w stylu "Shieff Utd nie jest klubem, który chciałby reprezentować", ale tak nie ma, jest normalnie, że oczekuje wspomnianą wcześniej tygodniówkę). Identyczna sprawa tyczy się Sola. Wolny transfer, oczekuje 1,6tys. € a ja daję 7,5tys. € i nie chce przyjść. W obydwu przypadkach nie zmieniałem długości kontraktu. Zostawiałem taką, jaką żądają. A zawsze odpowiedź jest: "Sheringham/Campbell wyśmiewa ofertę".
Proszę o odpowiedzi.

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 06.03.2009, 16:53

0
06.03.2009 21:40    #30
[quote=geba90]nie zmianiales dlugosci kontraktu, wiec zapewne proponujesz im kontrakt na 3 lata.[/quote]
[quote=Ja]Zostawiałem taką, jaką żądają[/quote]
Chcą na rok to daję im na rok.

0
07.03.2009 09:06    #31
Skoro już założyłem temat, to zapytam tutaj, ale o inny 'problem'. Po sezonie przyszła mi wiadomość:

http://s2.za(...)jpg.html

Nie rozumiem o co chodzi. Może i jest młody, ale dostawał dobre noty, rozwija się dobrze, w Anglii mu się podoba. Czy to jest jakiś przejaw, że jednak nie podoba mu się w Sheffield?

EDIT: Sorry za 2 post... :/ Zapomniałem, że ostatni raz to ja tu pisałem :/

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 07.03.2009 o godz. 09:07

Falcon Przodownik pracy

0
07.03.2009 09:58    #32
Jak chcesz podpisać kontrakt to pewnie pisze" agent którego klientem jest Sol Campbell oczekuje jakiegoś tam wynagrodzenia itp"

Agent to osoba która pośredniczy podczas negocjacji z klubem.
Mimo że agent podaje Ci dane jakich oczekuje Campbell to decydujące słowo należy do zawodnika i tyle. Tego nie przeskoczysz.Zawodnik nie chce grac w danym klubie i na to nic nie poradzisz.

A co do tego drugiego to wydaje mi się że ta była gwiazda uważa że zawodnik jest jeszcze za młody żeby grać w 1 składzie. Ale jeżeli piszesz że dobrze gra to niech gra a nie przejmuj się jakąś byłą gwiazdą
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Myaryhuan Partyzant

0
07.03.2009 12:54    #33
[quote=Arek96]Skoro już założyłem temat, to zapytam tutaj, ale o inny 'problem'. Po sezonie przyszła mi wiadomość:

http://s2.za(...)jpg.html

Nie rozumiem o co chodzi. Może i jest młody, ale dostawał dobre noty, rozwija się dobrze, w Anglii mu się podoba. Czy to jest jakiś przejaw, że jednak nie podoba mu się w Sheffield?

EDIT: Sorry za 2 post... :/ Zapomniałem, że ostatni raz to ja tu pisałem :/[/quote]

Ale zauważ, że to nie Forster powiedział tylko jakiś były gracz Sheffield.
Hala Madrid! Hala Madrid!
Noble y bélico adalid
caballero del honor
Hala Madrid! Hala Madrid!

0
07.03.2009 12:59    #34
NO tak, wiem. A może być tak, że skoro jakiś tam była gwiazdka mówi, że Forster nie zasługuje, to faktycznie Forsterowi też jest jakby źle w Anglii? Chyba raczej nie?

LOLECZeX Młody aktywista

0
07.03.2009 13:16    #35
Skoro ma w osobistych, że jest zadowolony z klubu i nie ma żadnych problemów, to chyba nic mu się nie dzieję złego.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
07.03.2009 16:38    #36
[quote=Arek96]NO tak, wiem. A może być tak, że skoro jakiś tam była gwiazdka mówi, że Forster nie zasługuje, to faktycznie Forsterowi też jest jakby źle w Anglii? Chyba raczej nie?[/quote]
Najczęsciej się wypowiadają ci co mają najmniej do powiedzenia [pozdrawiam Janka Tomaszewskiego]. Przecież Foster to wymiatacz w Anglii gra dobrze, a poza tym to się czesto zdarza jak zawodnik jest ekscentryczny lub traktuje klub jak odskocznie do wielkiej kariery.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

0
07.03.2009 16:41    #37
Ale wtedy jak przychodzi to jest np. "To dopiero pierwszy krok" a jak on przychodził miał "Kocham nowe wyzwania!"

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.