niezadowolenie ? ???

about Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.03.2009, 21:30    Pytanie
mam problem co roku gram ladnie pieknie w uefa klub LEGIA teraz awansowalem do ligi mistrzow faza grupowa i nagle duza ilosc osob chce odejsc ?? jak temu zapobiec ? mlodzi zdolni chca odchodzic na zachod i siedziec na lawie ?

Figo1991 Młody aktywista

0
09.03.2009 21:51    #1
Nowe kotntrakty, zmiana statusu na piłkarz kluczowy, interakcja z piłkarzem (podlizywanie się itd.)

batata Przodownik pracy

0
09.03.2009 21:51    #2
Po prostu Ci zawodnicy widocznie są znudzeni grą w Legii i chcą spróbować swoich sił w lepszym klubie. Skoro grasz w Lidze Mistrzów i Pucharze Uefa i dobrze się prezentujesz, to wzrasta zainteresowanie innych klubów i dany zawodnik widzi siebie w mocniejszym klubie. Możesz spróbować chwalić zawodników, zaproponować im wyższe kontrakty. Może wtedy zechcą zostać w twoim klubie.
Poczytaj jeszcze to.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 09.03.2009 o godz. 21:54

cocaine_rodeo Partyzant

0
10.03.2009 15:52    #3
O stary... To jest problem i to duży. Można powiedzieć, że w tej chwili połowa mojego składu chce uciec. Sześciu piłkarzy jest z ikonką Nzw i już nic z nimi nie da się zrobić. Kolejnych pięciu czy sześciu co tydzień chce wystawienia na listę transferową, zawsze się godzę a oni po kilku tygodniach stwierdzają, że jednak chcą zostać... Niby nic, ale jak bardzo denerwujące. Właściwie w FM 09 nic nie dają już wyższe kontrakty, nawet za dużą kasę nie za bardzo chcą grać w Legii. Takie życie. Faktycznie szkoda, bo perspektywa mojego zespołu jest wielka, ale nic nie zrobię bez dobrych piłkarzy. Z drugiej strony wciąż się zastanawiam dlaczego w FMie nie można zrobić światowej potęgi z polskiego klubu?
Aha jest jeszcze jedna rzecz a mianowicie status naszej ligi nie wzrasta. Przy rozpoczęciu mojej przygody miałem status Legii na poziomie 5500, po kilku sezonach (liga mistrzów, inne pomniejsze sukcesy) mam status 5480... Bez komentarza.
Nie załamuj się i zacznij grać jakimś angielskim średniakiem, choć wiem, że to nie jest juz to samo.

Myaryhuan Partyzant

0
10.03.2009 16:13    #4
[quote=cocaine_rodeo]Właściwie w FM 09 [/quote]

Temat jest od FM07
Hala Madrid! Hala Madrid!
Noble y bélico adalid
caballero del honor
Hala Madrid! Hala Madrid!

Adonim Partyzant

0
10.03.2009 16:36    #5
[quote=cocaine_rodeo]O stary... To jest problem i to duży. Można powiedzieć, że w tej chwili połowa mojego składu chce uciec. Sześciu piłkarzy jest z ikonką Nzw i już nic z nimi nie da się zrobić. Kolejnych pięciu czy sześciu co tydzień chce wystawienia na listę transferową, zawsze się godzę a oni po kilku tygodniach stwierdzają, że jednak chcą zostać... Niby nic, ale jak bardzo denerwujące. Właściwie w FM 09 nic nie dają już wyższe kontrakty, nawet za dużą kasę nie za bardzo chcą grać w Legii. Takie życie. Faktycznie szkoda, bo perspektywa mojego zespołu jest wielka, ale nic nie zrobię bez dobrych piłkarzy. Z drugiej strony wciąż się zastanawiam dlaczego w FMie nie można zrobić światowej potęgi z polskiego klubu?
Aha jest jeszcze jedna rzecz a mianowicie status naszej ligi nie wzrasta. Przy rozpoczęciu mojej przygody miałem status Legii na poziomie 5500, po kilku sezonach (liga mistrzów, inne pomniejsze sukcesy) mam status 5480... Bez komentarza.
Nie załamuj się i zacznij grać jakimś angielskim średniakiem, choć wiem, że to nie jest juz to samo.[/quote]

Nie zgodze sie do końca.

U mnie poziom Ligi Polskiej wzrósł, w takim roku 2026 przykładowo 2 polskie kluby grały w fazie grupowej LM [Lech i Zagłębie Lubin] czego niestety nie można powiedzic o dzisiejszych czasach.
Więc raczej siła naszej ligi wzrasta w FMie albo powoli jednak.

Jest też inne wyjście - wgraj sobie moda na "podniesienie" poziomu Ligi Polskiej a tym samy bardziej znaczące udziały klubów z Polski w sukcesach międzyklubowych a w tym w ich wygrywaniu także..

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 10.03.2009 o godz. 16:37

amenokoyane Młody aktywista

0
10.03.2009 16:42    #6
To, że dwa kluby grają u Ciebie w LM nie oznacza, że wzrosła reputacja Polskiej ligi.
Wzrasta za to reputacja klubów.

leszcz Partyzant

0
10.03.2009 17:31    #7
[quote=amenokoyane]To, że dwa kluby grają u Ciebie w LM nie oznacza, że wzrosła reputacja Polskiej ligi.
Wzrasta za to reputacja klubów.[/quote]
Jak najbardziej wzrósł, chciał bym zaważyć że w Polsce jedna drużyna gra w LM
co do tematu, premie, nowy kontrakt i walka z najsilniejszymi może coś pomoże

amenokoyane Młody aktywista

0
10.03.2009 17:34    #8
Wzrósł ranking UEFA czy jak się tam to nazywa ale reputacja ligi się nie zmienia i dlatego piłkarze chcą na zachód.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.