Piłkarze spoczywają na laurach

LOKII Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.03.2009, 21:13    Pytanie
Mam pewien problem związany z postawą mojej drużyny. A mianowicie gdy zaczyna się mecz to moi zawodnicy cisną rywali jak trza i tak bywa że po 20 minutach prowadzę różnicą 2/3 bramek, ale tu kończy się dobra gra mojego zespołu. Drużyna przeciwna zaczyna cisnąć jeszcze bardziej niż ja na początku, a moi zupełnie nic nie robią, czasem jakaś kontra się zdarzy, ale tak to zupełnie nic. Oczywiście zdarza się że wygraną z trudem dowiozę do końca ale zdarza się ze odrabiają straty. Próbowałem już ze zmianą taktyki w trakcie meczu i kombinowałem z poleceniami dla drożyny, ale nic nie pomaga. Jakieś pomysły?

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
24.03.2009 21:19    #1
Ochrzań ich :)
Wymień pierwszą 11. Jak prowadzą, to zmień nastawienie nie aż tak ofensywnie.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 24.03.2009 o godz. 21:26

Szemek Ekspert

0
25.03.2009 00:08    #2
* ochrzan może zadziałać przy wysokim morale, przy niskim tylko ich dobijesz.
* co do taktyki, to może zamiast napastnika wpuść kogoś do walki w środku pola
* może zaniedbujesz motywowanie?
* gracze z wysokim poziomem determinacji grają do końca i nie poddają się łatwo
"To tylko Internet k*rwa."

kakinho1992 Partyzant

0
25.03.2009 17:21    #3
Ja mam podobny problem, a nie chcę zakładać nowego tematu;)
Gram Barceloną na najnowszej łatce. W prawie każdym meczu pierwszą połowę moja drużyna gra kapitalnie prowadząc do przerwy 2,3 -0, ale w drugiej połowie niezależnie od rozmowy motywacyjnej cały czas rywal oblega moją bramkę. Ostatnio zauważyłem, że najlepiej nie brać żadnej rozmowy w przerwie, ale i tak grają słabiej i jakąś bramkę stracą. Co zrobić żeby drugie połowy grali na podobnym poziomie jak pierwsze?

przemek808 Partyzant

0
25.03.2009 18:43    #4
mi w barcelonie tez sie to zdarzało. wymyslilem cos odwrotnego niz wiekszosc stosuje. mianowicie gdy wygrywalem po ok. 30 min 2,3-0 to nie ustawialem sie defensywnie tylko dawalem nastawienie na hiperofensywne tak aby nie oddac inicjatywy. prawie zawsze strzelali jeszcze jedna bramke do przerwy. na kolejne 45 minut ustawialem wszystko tak jak bylo na poczatku i wszystko bylo dobrze.

P@vel Partyzant

0
25.03.2009 22:16    #5
Proponuje podobny tok myślenia jak ten który przedstawił przemek808. Od dawna bowiem wiadomo że najlepszą obroną jest atak ;->
Cya

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.