Solihull Moors

Nastir Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.03.2009, 21:31    Pytanie
Witam

Mam takie pytanie. Probowal kts grac tym klubikiem

Jetsem w trakcie 3 podejscia, i po 7 meczach mam 7 porazek. Nie mam pojecie jak podniesc ten klub z dna. Prognozy bukmacherksie to 5000 do 1 na awans i jest tio najslabsza druzyna w lidze. Nieazleznie kogo bym kupil (ofcoz wielu nie chce przysjc do takeigo klubu ;)) i jaka taktyke ustawil i tak dostaje starsznie po dupie.

Gral tkso nimi? Moze jakies wskazowki czy cos? :)

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
27.03.2009 21:32    #1
Tak ja grałem nimi. Sprowadź Polaków i Liga Twoja. Nie krzycz na nich bardzo.
Znajdź sobie klub patronacki i wypożyczaj stamtąd piłkarzy.
Następnym razem pisz po ludzku.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.03.2009 o godz. 21:34

Nastir Partyzant

0
27.03.2009 21:39    #2
po ludzku?

niestety polakow nie da rady, bo gram tlyko angielska, nie wybieralem dodatkowo Polski ;). Nie chce isc na taka latwizne :D

Rado3xl Partyzant

0
27.03.2009 21:56    #3
Poświęć sporą ilość treningu na siłę i akrobatykę. W niższych ligach to zawsze się przydaje.Oprócz tego graj prostą piłkę, bo podejrzewam, że wśród swoich grajków nie masz wirtuozów techniki.

janexdvd Partyzant

0
28.03.2009 16:33    #4
Gram teraz Solihull swój 2 sezon. Tak jak mówi Arek (mój imiennik zresztą ;P) bardzo dobrze jest ściągnąć Polaków. Ściągnij może jakiegoś Abbota, który gra w Anglii. Wypożycz jeszcze bramkarza z jakiegoś dobrego teamu (oczywiście juniora), gdyż S.M. nie ma świetnego.

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 28.03.2009 o godz. 16:35

Nastir Partyzant

0
28.03.2009 23:24    #5
ok

mam 2 sezon i niesmialo ide na baraze ;)

jakos daje rade, najgorzej jest przetrwac 1 sezon , bo sklad beznadzieja i malo kto chce przyjsc. Takze postawilem na defensywe 1-4-5-1.

Po 1 sezonie nie przelduzylem kontraktow z prawie cala druzyna, zostalo mi okolo 8 zawodnikow i sciagnalem 'kilku' nowych mlodych chlopakow zadnych punktow :D.

Musze tez wspomniec ze moim klubem patronackim stalo sie Leicester City i dostarczyli 2 eleganckich skrzydlowych (jeden prawy drugi lewy) ktorzy stanowie mocny punkt ofensywy. Jedynego Polaka jakeigo udalo mi sie sciagnas to Robert Cyrchol z Lomzy, ktory gra na zmiane z Kargbo (polecam, gra gdzies na wiosce w anglii). Jeszcze 2 dobrych slowencow sciagnalem ;).

Szkoda ze w Anglii jest tak restrykcyjne pozwolenie na prace co mocno ogranciza manewry an rynku transferowym, ale jest wiecej satysfakcji ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution