Jak mogę zrobić drużynę idealną?

renamentor Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.03.2009, 17:45    Pytanie
Chodzi mi o to, że chciałem zrobić z Legi drużynę idealną. W FMRTE v1.0.05Final zmieniłem Legii reputacje na najwyższą, lidze polskiej tak samo. Kasy wszystkiego full.
Jednak przy próbie kupna jakiegoś nawet przeciętniaka z zachodu mówią mi że absolutnie tu nie przyjdzie bo to może źle wpłynąć na jego kariere kariere .
Co ja muszę jeszcze zmienić, żeby zawodnicy z chęcią tu przychodzili? Reputacja klubu jest, ligi też, kasa, wszystko co sie da ;p
Nie chce piłkarzy dodawać edytorem, wolałbym ich kupić.

Vision Partyzant

0
28.03.2009 19:23    #10
Możesz stworzyć drużynę idealną, tak jak pisali panowie u góry, ale co to za gra? Sprawia Ci takie coś przyjemność? Mi nie... Wolę wziąć jakiegoś 6-ligowca z Anglii i nim zbudować najpierw drużynę idealną na Conference North/South, potem kolejno na wyższe szczeble awansować, a na końcu zdobyć Ligę Mistrzów i Klubowe MŚ. To jest dopiero zabawa. I nie kupowanie samych talentów, bo jeżeli masz słabą szkółkę to i tak z nich nic nie zrobisz, ale samemu ich wyszukiwanie za pomocą scoutów. Tak zwany tryb HC. Wtedy jest niebywała euforia, gdy drużyną z którą zaczynałeś w 6.lidze, (wszyscy zawodnicy pochodzą od scout'ów) wygrywasz Ligę Mistrzów

Snpr9 Partyzant

0
28.03.2009 20:18    #11
Nie ma czegoś takiego jak drużyna idealna (IMHO). Vide "mecz nie do przejścia". Gra zawsze wymyśli jakiś sposób na to by Cię "oszukać". Ale gdyby...
Do "drużyny idealnej" potrzebowałbyś nie tylko super seniorów, ale też i juniorów z PA >180. Na to i tak trzeba czasu, jak zresztą na wszystko. Hurtem zakupieni piłkarze trochę czasu potrzebują aby się zgrać. Aha, i jeszcze jedno: Co DOKŁADNIE rozumiesz przez drużynę idealną? Taka która non stop wygrywa? To graj "save&load". :) Pzdr.

football38 Młody aktywista

0
28.03.2009 20:25    #12
Może być drużyna idealna na papierze.

---------------------Buffon-------------------
D. Alves------Terry-----Barzagli----A.Cole
---------------------De Rossi----------------
C. Ronaldo---------------------------Silva
---------------------Kaka--------------------
-------------Villa------------Ibrahimovic----

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 28.03.2009 o godz. 20:29

Snpr9 Partyzant

0
28.03.2009 20:30    #13
Otóż to, Brzęczyszczykiewicz.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
28.03.2009 20:30    #14
Zauważcie tylko, że kolega nie prosił o opinie dotyczące moralności czynu tylko o poradę "jak to zrobic", odpowiedź już padła nie wiem po co ta dyskusja.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.03.2009 o godz. 20:31

Snpr9 Partyzant

0
28.03.2009 20:33    #15
Po to, byś mógł dodać kolejnego bezsensownego posta.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
28.03.2009 20:35    #16
Nie, to ty teraz napisałeś bezsensownego, nie on...

Snpr9 Partyzant

0
28.03.2009 20:40    #17
[quote=Głosik]Zauważcie tylko, że kolega nie prosił o opinie dotyczące moralności czynu tylko o poradę "jak to zrobic", odpowiedź już padła nie wiem po co ta dyskusja.[/quote]
Jeżeli Głosik nie wie po co ta dyskusja, to po co dodaje posta włączając się do niej? Teraz jakikolwiek sens widzisz? Poza tym forma grzecznościowa wskazana, chyba, że to jednak ja nie uważałem na lekcjach o naszym ojczystym języku...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.03.2009 o godz. 20:40

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
28.03.2009 20:42    #18
[quote2=Snpr9][quote=Głosik]Zauważcie tylko, że kolega nie prosił o opinie dotyczące moralności czynu tylko o poradę "jak to zrobic", odpowiedź już padła nie wiem po co ta dyskusja.[/quote]
Jeżeli Głosik nie wie po co ta dyskusja, to po co dodaje posta włączając się do niej? Teraz jakikolwiek sens widzisz? Poza tym forma grzecznościowa wskazana, chyba, że to jednak ja nie uważałem na lekcjach o naszym ojczystym języku...[/quote2]
Taki, że w sumie sam nie wiem po co piszemy to jeszcze :|
Odpowiedzi podane i tyle. Nie prosił o podawanie jedenastek, czy o odpowiedzi 'mi to nie sprawia frajdy a tobie nie wiem czemu' itd. A po co ty odpowiadałeś to juz nie wiem. On przynajmniej coś sensownego i mądrego napisał.

Z resztą pytanie które zadał Głos było retoryczne, a więc po co odpowiadasz ZBĘDNYM postem?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.03.2009 o godz. 20:45

Snpr9 Partyzant

0
28.03.2009 20:53    #19
Owszem, podane. Ja również starałem się wspomóc potrzebującego swoją nikłą wiedzą. Odpowiedzi typu "oszust" były tutaj zawsze w żartobliwym tonie ( ;P itp. buźki przy postach). Tym samym Głosik podważył zasadność innych postów, a nikt nic złego na myśli nie miał. Poza tym renamentor nie odpowiedział czy ktoś już mu pomógł, i tym samym może okazać się, że ta dyskusja nadal powinna być rozwijana w pierwotnym kierunku. Zatem do meritum panowie albo zamykamy temat, bo nie ma sensu robić z suflera czatu.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.