Pół zawodowa Korona Kielce

Krystek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
31.03.2009, 00:16    Pytanie
Witam!

Mam do was małe pytanko na temat Korony Kielce! Otóż Korona Kielce jest wpisane w grze jako klub pół-profesjonalny i większość jego zawodników ma amatorskie kontrakty ! LOL - co oczywiscie jest kompletna bzdura ! Co prawda po aferze korupcyjnej glowny sponsor Kolporter wycofal sie z finansowania druzyny ale wladze miasta przeznaczyly znacze srodki na jej utrzymanie!
Klub w rzeczywistosci pozostaje profesjonalny a z tego co mi wiadomo wszyscy zawodnicy wystepujacy w szerokim skladzie zachowalo profesjonalne kontrakty !!!

I tu moje pytanie :

1. Czy przez zmianę kontraktów z amatorskich na pro klub zmieni swój status na profesjonalny kiedy większość jego zawodników będzie miało kontrakty pro. Co oczywiscie bbbbbardzo ciezko zrobic bo wiekszosc z nich odmawia nowych kontraktow poniewaz : wola amatorskie :P mimo podwyzki plac. I czy jest szansa uzyskania sponsora w grze, ktory przejmnie druzyne po wejsciu do ekstraklasy ?

2. Czy istnieje jakas latka, ktora korygowalaby te bzdury?!

Z gory dzieki za pomoc :)
pozdrawiam
Paweł Krystek

Krystek Partyzant

0
31.03.2009 00:19    #1
Sorki wlasnie poraz drugi szukalem podobnego watku i teraz mi sie udalo... wiec pierwsza czesc pierwszego pytanie mozecie uznac za nieaktualna :) hihi

Bartez Przodownik pracy

0
31.03.2009 03:09    #2
1.Jest dokładnie na odwrót. Jeśli klub zmieni status na pro, wtedy kontrakty się zmienią na pro. Co do sponsora, to jest szansa, ale to sprawa losowa, luknij jaki jest status prezesa. Jeśli kocha klubNie opuści swego klubu itd to szanse są niemal zerowe.

2.Łatka łatką, a instalowałeś jakąś, 9.3.0 np.?? Włącz FM Data Editor i tam zmień i zacznij grę od nowa, lub jeśi nie chcesz grać od nowa to musisz użyć FMRTE - edytora czasu rzeczywistego.

Użytkownik uznał post za pomocny

Krystek Partyzant

0
02.04.2009 17:58    #3
Hej!

A teraz mam kolejne pytanie - edytor mi nie dziala - nie mam pojecia dlaczego - wyskakuje "ze aplikacja jest zle skonfigurowana i nalezy ja przeinstalowac" - ale re-instalacja tez nie pomaga :( mam oryginal wiec troszke mnie to wkurzylo !

No wiec do edytora czasu rzeczywistego potrzebny jest save? I czy bede mial mozliwosc dodania w tym edytorze sponsora np.: po wejsciu do ekstraklasy - albo kiedy druzyna uzyska go w rzeczywistosci - prawda jest taka, ze kilku sponsorow juz czeka na przejecie druzyny w rzeczywistosci ale dopiero po wejsciu zespolu do ekstraklasy :(

Pozdrawiam
p.s. - wlasnie sprawdzilem najnowsza wersje edytora czasu rzeczywistego i tez nie dziala :( o co k******rcze chodzi? :(:(:( ktos ma jakis pomysl jak mnie podratowac? np.: uzyc starszej wersji tego edytore... wyskakuje blad windowsa - wystapil blad z aplikacja i zostanie ona zamknieta :(

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 02.04.2009 o godz. 18:08

Bartez Przodownik pracy

0
02.04.2009 18:43    #4
"ze aplikacja jest zle skonfigurowana i nalezy ja przeinstalowac" - zainstaluj Net Framework 3.5 i DX SDK też może pomóc.

Co do etytora to save jest potrzebny ale sponsora dodać nie możesz.

Co do p.s. to tak jak pisałem wyżej.

Użytkownik uznał post za pomocny

Krystek Partyzant

0
04.04.2009 12:24    #5
Hej

Zainstalowalem latke 9.3.0 i tam cala sprawa jest rozstrzygnieta :D Dotychczas gralem na latce 9.1.0 :D Mialem troche problemow z wpisaniem kodu ale na szczescie sobie uffff... poradzilem :D

Co do edytora to zainstalowanie frameworka podzialalo :D dzieki za pomoc

I ostatnie pytanko: czy np.: po wejsciu do ekstraklasy bede mogl w edytorze czasu rzeczywistego (moze nie dodac sponsora) a poprostu zmienic zamoznosc klubu, chojnosc prezesa czy cos takiego?

pozdrawiam i dzieki za pomoc Bartez

Bartez Przodownik pracy

0
04.04.2009 12:54    #6
Służę pomocą.
Co do zamożności to jak najbardziej możesz zmieniać, aczkolwiek w edytorze czasu rzeczywistego do FM09 nie wiem gdzie szukać bo nie mam tej gry.
A co do chojności prezesa to wpisz jego nazwisko i musisz oblukać w jego "umiejętnościach" :Business, Interference, Patience, Resources, Buying Players - te cechy możesz podciąnąć na maksa.

Krystek Partyzant

0
04.04.2009 13:12    #7
Hej

No akurat nie chodziło mi o podciąganie ich na maksa :) haha - i w grę wchodzi tylko edytor czasu rzeczywistego :) Poniewaz ewentualnie zrobilbym to po sezonie jak znajdziemy dobrego sponsora w rzeczywistosci :P ale coraz bardziej zastanawiam sie czy jest sens to edytowac :(

Za bardzo kojarzy mi sie to z cheat-owaniem... tak jak uzywanie programow do skautowania :P

Bartez Przodownik pracy

0
04.04.2009 16:24    #8
Bo jest to pewna forma czitowania.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.