Tryb TV

84czarny Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.04.2009, 19:12    Pytanie
Mam takie pytanie w patchu 2 bylo tak ze bralem zgłos zepól rozmowa instrukcje i graj Pokazywalo mi kluczowe momenty , a w 3 mam tak samo tylko za kazdym razem mam taki duzy ekran i musze brac Opusc tryb tv jak ta wylaczyc , bo nie lubie jak tak gram co mecz musze tak klikac i mnie to wkurw..

Szemek Ekspert

0
03.04.2009 01:05    #10
[quote=maciekigood]Jak włączy Ci się mecz to z dołu z lewej strony(zależy od skórki) jest opcja obejrzyj mecz. Rozwijasz ją i tam wybierasz albo kamera TV albo widok klasyczny. Przestaw na to drugie. Powinno pomóc.[/quote]

dokładnie, ale zanim zacznie się mecz, zaraz po tym jak masz okienko zgłoś zespół jest plansza z formacjami obu drużyn i jak dalej tak jak pisze cytowany towarzysz.
Pozdrawiam
"To tylko Internet k*rwa."

Kozik Partyzant

0
11.04.2009 21:28    #11
Mam ten sam problem. Po rozpoczęciu nowej kariery na patchu 9.3.0 mecz zawsze rozpoczyna mi się w trybie "Kamery TV" a nie w klasycznym jak do tej pory. I nic nie mogę z tym zrobić. Próbowałem waszych porad ale to nic nie daje. Niby nic takiego ale trochę denerwujące...:(
Może reinstal pomoze?

Henry14 Partyzant

0
11.04.2009 22:06    #12
To wałśnie są te błedy z patchów . W 08 jak grasz i nie zrobisz nowej gry na zwykłej wersji i nie zaznaczysz ''pokazuj zmiany atrybutów' a zainstalujecie 8.0.2 to już nie idzie tego włączyć trzeba reinstala zrobić to;/ i ja teraz musze pokolei wchodzić w zawodnika i sprawdzać ktore staty spadły, które wzrosły w artybutach tam no jakby to powiedzieć głębiej ;/ a reinstala nie zrobie bo nie chce grać od nowa :/

Pietrucha Partyzant

0
12.04.2009 02:43    #13
Ja mam na to taki fajny myk:
Jak wlacza sie mecz naciskam na rozmowy motywacyjne, pozniej instrukcje indywidualne A NASTEPNIE NIE KLIKAM ZATWIERZ tylko przechodze sobie do np sklad gosp albo widok laczony i wciskam spowrotem na instrukcje indywidualne i dopiero zatwierdzam. :D (mam nadzieje ze za bardzo niepogmatwalem)
Co to daje?
Ano, gra nie wchodzi na tryb tv tylko na formacje :] wole robic tak niz ciagle ten tryb TV wylaczac bo przez niego mi pozniej caly mecz w klasycznym widoku zwalnia...
Dorazniego sposobu niestety nieznalazlem :]

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution