Objąć kontrolę nad szarakami

slake1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.04.2009, 13:34    Pytanie
Idiota ze mnie, bo nie wiedziałem, że grając w MŚ trafię na Niemców. W dodatku zapomniałem zmienić przy starcie pliku i teraz Niemcy są 'szarakami' - nie mogę objąć nad nimi kontroli. Jest na to teraz jakiś sposób?

jaramaniak Przodownik pracy

0
05.04.2009 13:40    #1
po co Ci obejmować nad nimi kontrolę? tak wygląda Twoja gra?
nic się nie da z tym zrobić... (sic.) po polsku: żal...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.04.2009 o godz. 13:40

De profundis clamavi ad te, Domine

slake1 Partyzant

0
05.04.2009 13:55    #2
Niezupełnie. W tym szarym składzie gra niejaki Thorsten Ehlert (obrońca) i ma dwie 20-stki przy kryciu, odbiorze i 18 przy grze główką. Poza tym fizycznie też nie jest zły, więc uznałem, że świetnie pasowałby do mojego składu Bayernu. Ale jak mam kupić szaraka... więc wpadłem na pomysł żeby uaktywnić go poprzez objęcie kontroli nad niemcami.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
05.04.2009 14:01    #3
Podobno szaraki dostosowują się do reputacji danego kraju. :)
Spójrz sobie w młodzieżówki innych znanych reprezentacji, ale których nie załadowałeś lig.
Ja nie mogę wziąć takiego geniusza np.:

http://s1.za(...)jpg.html

To tylko przykład.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.04.2009 o godz. 14:02

Vision Partyzant

0
05.04.2009 14:50    #4
Ee, nie zrozumiałem do końca postu, ale mam nadzieję, że pomogę :) Spróbuj zatrudnić się jako manager klubu w którym owy piłkarz gra i podpisać z tym piłkarzem kontrakt wtedy powinien zrobić się 'biały' :)

slake1 Partyzant

0
05.04.2009 15:01    #5
Niestety, w przypadku tych szaraków nie widzę, żeby podane było, gdzie oni grają.

Btw, nie musiałem tak czy tak obejmować stanowiska trenera Niemiec, bo dzięki taktyce Kimza nawet Polaczki mogą z nimi wygrać. ;)

A jeszcze mi się wspomniało: jaką rolę w FM08 w reprezentacji pełni sztab szkoleniowy? tj. zatrudniłem Desaily, Moniza, Renshawa tak, żeby każdy z ich atrybutów był największy (tzn. Desaily ma 20 przy defensywnie, Moniz przy taktyce, Renshaw przy kondycji itd.). A widzę, że nie ma możliwości wybrania reżimu treningowego w przypadku reprezentacji.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
05.04.2009 15:09    #6
Jaką rolę? Praktycznie żadną, niestety. Panowie z SI wiele jeszcze muszą zmienić w kwestii prowadzenia reprezentacji, która jest na razie bardzo uboga.

Kash Przodownik pracy

0
05.04.2009 15:11    #7
W reprezentacji Niemiec szaraki to tak naprawdę prawdziwi gracze, tylko że z innymi nazwiskami, więc ten Twój obrońca Ehlert gdzieś sobie egzystuje, tylko musisz go poszukać najlepiej przez filtr w wyszukiwarce. Plik fake można wgrywać w trakcie gry, tylko musisz poczekać do następnego zgrupowania, aż prawdziwi gracze dostaną powołania.

Bartez Przodownik pracy

0
05.04.2009 15:25    #8
A ja powiem że się nie znacie, tudzież nie wiecie. Z podfolderu all(jeśli taki macie) w folderze Inc wystarczy wy.....walić plik Fake w którym zawarta jest opcja szaraków w kadrze Dojczów.

W tym fejku są dwie linijki.....
#Germany
"FAKE_NATIONAL_TEAM"7711

.....odpowiadający za dany stan rzeczy. Podobnie jest, a napewno było z Holandią i Oliverem Kahnem.

Podobno wystarczy po tym wczytać sejwa i czekać do najbliższych powołań, choć nie sprawdzałem, aby w kadrze znaleźi się normalni gracze, a nie szaraki.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.04.2009 o godz. 15:26

Adonim Partyzant

0
05.04.2009 15:30    #9
[quote=Bartez]A ja powiem że się nie znacie, tudzież nie wiecie. Z podfolderu all(jeśli taki macie) w folderze Inc wystarczy wy.....walić plik Fake w którym zawarta jest opcja szaraków w kadrze Dojczów.

W tym fejku są dwie linijki.....
#Germany
"FAKE_NATIONAL_TEAM"7711

podaj dokładną ścieżkę do tego folderu.
.....odpowiadający za dany stan rzeczy. Podobnie jest, a napewno było z Holandią i Oliverem Kahnem.

Podobno wystarczy po tym wczytać sejwa i czekać do najbliższych powołań, choć nie sprawdzałem, aby w kadrze znaleźi się normalni gracze, a nie szaraki.[/quote]

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution