Pominiete mecze

Tedefiodor Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.04.2009, 11:02    Pytanie
Jest sprawa, po skonczonym meczu ligowym, a przed meczem pucharu ligi |(liga ang) nie chcac tracic czasu z racji, ze dni przerwy pomiedzy wspomnianymi bylo az 10 uzylem opcji "idz na urlop do NASTEPNEGO MECZU". Po czym gdy wrocilem do kompa okazalo sie ze i owszem gra wskoczyla na termin meczu pucharu ligi ale w tej 10-cio dniowej przerwie wsadzili mi mecze klubowych mistrzostw swiata.... Na szczescie asystent nie dal ciala i wygral oba :D ale sorry bo cos tu jest nie tak, zeby chlopakom mowic we wtorek rano ze wieczorem jada do brazylii bo trzeba tam takim jednym obkopac slupki. Tak tylko chcialem sie poskarzyc...

Bartez Przodownik pracy

0
10.04.2009 11:09    #1
Skoro wygrałeś Ligę Mistrzów, to powinieneś był spodziewać się że w końcu na te KMŚ pojedziesz. Więc stąd ta 10-dniowa przerwa.

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

0
10.04.2009 11:24    #2
No klubowe MŚ tak są chyba zapowiadane, nei przed sezonem, a w trakcie :).

Tedefiodor Partyzant

0
10.04.2009 15:38    #3
Spoko panowie, tylko mnie chodzi o to, ze daty tych meczy zostaly ustalone z dnia na dzien. Mecz ligowy zakoczylem 10.12 a 14.12 juz byl polfinal.Opcja "urlop do nastepnego meczu" powinna dzialac jak w nazwie , a zdarzaja sie wyjatki jak widac. Ja moze jestem upierdliwy ale tygodniowe wyprzedzenie z ustaleniem dat takich spotkan byloby ok. No niewarzne. chcialem tylko tak tutaj zanzaczyc, bo jakze bylbym zly gdym np te mecze wtopil...? A "sejwa" nie robie co kilka spotkan. No coz, milego panowie, ja wracam do mojego Tottenhamu...

Tedefiodor Partyzant

0
10.04.2009 15:42    #4
wkradl sie blad otrograficzny...niewazne...prosze wybaczyc :D

Szemek Ekspert

0
10.04.2009 18:35    #5
możesz edytować swoje posty :)
z KMŚ tak to już jest, zwycięzca europejskiej LM startuje od półfinału i o terminie dowiaduje się po rozegraniu ćwierćfinałów kiedy będzie wiadomo jakie są składy półfinałów, ale rzeczywiście z tą opcja urlopu to dziwne, może nie zdążyłbyś z tego urlopu dojechać do Japonii czy gdzie to tam było i nie chcieli Ci zawracać głowy.
A tak na serio, orientuje się ktoś co się stało i dlaczego?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 10.04.2009 o godz. 18:36

"To tylko Internet k*rwa."

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.