Manager Piłkarski - Symulator

kasiagdy Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.04.2009, 17:23    Pytanie
Witam.

Mam pytanie masz moze fm 09 albo inna wersje ale z aktualnymi skłądami na 09. Jeżeli tak to nie chciał być może założyc managera?

Miał byś symulować najpierw sparingi a potem lige oczywiscie jak bedzie liga sparingów nie gramy. Po meczu być ylko screen robił z ocenami zawodników.
Acha, i ja razem z tobą byśmy założyli forum, ty miał byś grupę Prezes ja Administrator potem przydało by się z 2 adminów jeszcze ale to się znajdzie. O ile się zgodzisz

Ogólnie chodzi oto że każdy prowadzi swój klub. Ty nie prowadzisz bo symulujesz. No to będzie coś na tej zasadzie www.starmanager.jun.pl i ty być był kimś takim jak Kamanwislak.

http://img25(...)k166.jpg i o takie screeny bys robił i jak bedzie kontuzja kogos to takie
http://img25(...)k165.jpg
albo dopisujesz normalnie pod screenem
Działa to tak:
No a więc tak:
Przychodzi sobie user na managera zapisuje się do klubu np do Barcelony
My mu dajemy barcelone i jest jej trenerem.
W dziale FC BArcelona dodaj temat z kadrą budżetem np 100 mln (wirtualnych oczuwiscie)
potem bierze sobie sponsora i tv którzy płacą mu za wygrany mecz i za remis i no za wygranie ligi i króla strzelców. ta kasa idzie na konto klubu oczywiscie
no i trener robi transfery miedzy innymi klubami daje skłądy na lige.

Jakieś pytania pisz?

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

0
10.04.2009 18:09    #10
To akurat mało ważne, którą jest dziewczyną.

Ważniejsze jest, o co jej chodzi. Bo napisała pierwszą wiadomość w sposób nieczytelny i kompletnie niezrozumiały.

Henry14 Partyzant

0
10.04.2009 18:14    #11
[quote2=szemek7][quote=jaramaniak]WTF?!! [/quote]

Przyłączam się do pytania
[/quote2]

kasiagdy Partyzant

0
10.04.2009 18:14    #12
To może krócej.

Założyłam manager piłkarskiego www.globalmanager.jun.pl
Na tej stronie co podałam w dziale regulamin + zasady znajdują się zasady gry więc każdy może sprawdzić.
Ja potrzebuję osoby która by mogła symulować mecze. Gracze dają składy a ty symulujesz i dajesz screena z ocenami.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
10.04.2009 18:16    #13
chodzi zapewne o to, ze gracze tego forum ustalają składy itp, a "wybraniec" czyli "ty" miałby grac sparingi, mecze i pokazywac wyniki i osobiste screenem ;) z resztą wystarczy zajrzec na forum, aby pozbawic się wątpliwości :>

szkoda ze nie mam wystarczająco duzo czasu bo pomysł całkiem całkiem ;)

EDIT: Widze iż towarzyszka Kasia wyjaśniła już ^^

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 10.04.2009 o godz. 18:20

Użytkownik uznał post za pomocny

kasiagdy Partyzant

0
10.04.2009 18:19    #14
Tak ale nie tylko sparingi bo są gdy będzie 12 lub 18 graczy będzie liga. Ala na razie managera nie rozpowszechniałam ponieważ szukam osoby symulującej.

A więc czekam na osoba która mogła by symulować.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 10.04.2009 o godz. 18:26

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
10.04.2009 19:06    #15
Sufler to nie miejsce na takie ogłoszenia.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.