Beznadziejna passa trwa ponad sezon

Taher Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.04.2009, 17:03    Pytanie
Witam ponownie
Niedawno zacząłem grać Polonią Bytom.Wziąłem sobie jedna taktykę spod patcha 9.2(chociaz gram na 9.3)no i rewelacja.5 miejsce w lidze na koniec sezonu.Nie przeprowadziłem żadnego wielkiego transferu,ściągnąłem może 3 rezerwowych.Zabrakło 2 pkt. do 2 miejsca.Następny sezon porażka odstawiłem taktykę wziąłem własnej roboty która kiedyś zrobiłem nic nie pomaga,zrobiłem nowa taktykę tez pupa.Zająłem 12(chyba) miejsce.Atmosfera do kitu wszyscy zniechęceni brakiem harmonii.Bylem o włos od zwolnienia.Ale udało się i zaczął się 3 sezon która nie wróży nic dobrego.Puki co mam jeszcze stabilna atmosfera ,ale co będzie dalej.W drugim sezonie zatrudniłem niezłych piłkarzy np.Scherfhen czy króla strzelców 1 ligi ,ale to chyba pogorszyło sprawę.A wszystko zaczęło się chyba od 2-3 piłkarzy którzy chcieli grac w 1 składzie.
Co robić?

P.S:Jestem chyba łowcą okazji bo ściągnąłem do klubu za darmo Adama Stachowiaka.Ktory normalnie w 3 sezonie gra przynajmniej w wisle krakow

//Edytowano 2 razy, ostatni raz 13.04.2009, 17:04

GoalHunter Partyzant

0
13.04.2009 17:16    #1
Aby podnieść atmosferę zorganizuj parę sparingów i je wygraj, wtedy morale podskoczą. Sparingi pomogą także przygotować piłkarzy do sezonu oraz piłkarze bardziej się zgrają i wtedy kombinuj z taktyką. Oczywiście do niektórych rywali będziesz ją musiał trochę zmienić, ale nigdy się tego nie wystrzerzesz. A co do "ambitnych" piłkarzy to wystaw ich parę razy, a to w jakimś sparingu albo w meczu ligowym ze słabą drużyną lub się ich pozbądź i pozyskaj mniej marudnych piłkarzy.

Taher Młody aktywista

0
13.04.2009 17:25    #2
Dzieki za pomoc.Tych marudnych już sprzedałem ,a był to bramkarz(co się chyba często zdarza chyba zacznę mieć jakiegoś juniora tylko na zmianę)no i napastnik.Z innymi piłkarzami daje rade chociaż na lewego pomocnika mam 4 dobrych piłkarzy.Swoją droga mam w zespole braci-Tomasz i Piotr Tomasik(jednego odnalazlem przez zakladne osobiste i uznałem ze sie przyda w zespole).Gdzies pisali ze jak lubia sie nawzajem to wplywa korzystnie na postawe zespolu na poisku i w szatni i cos tam "tworza niezapomniany duet".No to czy ten duet potrafi zalatac braki w wyszkoleniu?Chyba nie bo przeciez gra 11 zawodników a nie 2

maciekigood Młody aktywista

0
13.04.2009 19:26    #3
Co masz dokładnie na myśli mówiąc : "braki w wyszkoleniu"? Myślę, (tak na prosty język ;p), że po prostu lubią ze sobą grac i współpraca ze sobą wychodzi im lepiej niż z jakimś innym piłkarzem.

Vision Partyzant

0
13.04.2009 20:28    #4
Jeżeli mają wysokie znaczenie i współpracę ponad przeciętną to na pewno pomogą dla całej drużyny. Gdyby jeszcze to byli napastnicy jeden szybki, z dobrym wykończeniem i opanowaniem, drugi wysoki, skoczny i dobrze grający głową, znalazłbyś jakichś dwóch super-skrzydłowych to była by bajka... Wygrywałbyś mecz za meczem. :)

kubermord Partyzant

0
13.04.2009 22:03    #5
Mialem podobny problem co Ty. Brak w harmonii w klubie spowodowany faktem , ze kilku gosci chcialo grac w pierwszym skladzie. Jak atmosfera siadla to i gra calej druzyny tez padla. Dobrze ze to bylo pod koniec sezonu. Dogralem sezon do konca, wysprzedalem (czytaj oddalem za darmo, 3 liga belgijska :> ) wiekszosc tych co marudzili i atmosfera sie poprawila i gra druzyny rowniez.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
13.04.2009 22:56    #6
wpisz w wyszukiwarke BRAK HARMONII. Albo wez SPOŁECZNOŚĆ, potem SUFLER i tam wpisz :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution