Tworzenie facepacków dla piłkarzy, których nie było w grze

mahdi Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
0
14.04.2009, 06:54    Pytanie
Mam następujący problem:
Gram otóż FM-em 2008, ale "dorobiłem" w edytorze kilkudziesięciu piłkarzy (talentów z FM 2009). I w tym momencie zaczyna się problem; chciałbym mieć facepack np. Vaclava Kadleca (u mnie w grze jego ID to 1394632054) i Mohsena Mosalmana (ID u mnie w grze 1394632045). Jak to zrobić? Może ktoś mądry mnie świeci:-) ? Z góry serdecznie dziękuję!

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.04.2009 10:30    #10
[quote=mahdi]Skopiowanie nic nie daje, bo nie można w tym pliku pisać ani nic zmieniać... Nie wiem na czym to polega...[/quote]

jak nie daje jak daje... kurde... jak zrobiłes juz te face'y to podaj mi do siebie gg to Ci confinga zrobie....

Użytkownik uznał post za pomocny

(L)

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.04.2009 11:11    #11
Musisz ten config otworzyć przez notatnik.

Użytkownik uznał post za pomocny

Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
0
14.04.2009 12:44    #12
Udało się! Robię facepacki! Niewiarygodne! Batata - szczególne dzięki!!!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.