Słaba skuteczność tylko jednego napastnika

szfedo Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.04.2009, 14:39    Pytanie
Ściągnąłem Kikin Fonseca do Lorient z przekonaniem, że będzie to transfer roku, kosztował 2 mln €, ale gdy ujrzałem wykańczanie akcji 17, gra głową 18, fizyczne i psychiczne też zajebiście. W sparingach przeciętnie, brylował strzelał, ale w 5 meczach tylko dwa gole (chociaż fakt, że w każdym tylko 45 minut) ale przyszła liga i się zaciął. Notoryczne noty 5.9 max 6.8. Nie wiem co się z nim dzieje, reszta piłkarzy ze skutecznością nie ma problemów, w dodatku mają gorsze umiejętności. Mój zespół ma w lidze 4 miejsce w strzelonych bramkach, Saifi lideruje w statystykach strzelców, a Fonseca już od 1200 minut nie może strzelić gola! Co może być tego przyczyną? Gram różnie, najczęściej jednak z jednym bądź dwoma napastnikami.

miksur Partyzant

0
14.04.2009 14:43    #1
moze daj mu zeby rzuty karne strzelał i jak moze strzeli z karnego bramke to sie odetka ;-)

tez tak mialem z Mickaelem Pote do wisly z wolnego transferu go kupilem, staty mial jak dla mnie dobre ale caly czas nie potrafil sie przelamac...
Dopiero w nastepnym sezonie zaczol lepiej grac ale kontuzje zlapal i musialem go sprzedac...

jaramaniak Przodownik pracy

0
14.04.2009 14:46    #2
ustaw go jako odgrywającego. :) i ustaw w poleceniach żeby do niego były podawane piłki. :)

EDIT:

Ciesze się, pozdrawiam!

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 14.04.2009 o godz. 18:17

Użytkownik uznał post za pomocny

De profundis clamavi ad te, Domine

GoalHunter Partyzant

0
14.04.2009 14:47    #3
Jak widać twój piłkarz musi być odgrywającym. A odgrywający przeważnie stoi z piłką tyłem do bramki przeciwnika i czeka na innych kolegów, aby im podać a wtedy oni wykańczają akcję. Albo też nie radzi sobie z presją lub nie może się zaklimatyzować.

Użytkownik uznał post za pomocny

szfedo Przodownik pracy

0
14.04.2009 14:51    #4
Czasem gram na odgrywającego, ale jako że mój Lorient jest dość słaby to trochę mizernie to idzie ;) nie wiem co jest, ostatnio w pucharze, z jakimś badziewnym ligowcem z krajowej to jest bodajże 3 liga, nie potrafił się wstrzelić. A skoro ma gra głową 18 ale skoczność tylko 13 to warto mu dać do odgrywającego na głowę, czy lepiej do nogi?

PS. Dobra w sumie sprawa zakończona :P Betis mi oferuje 5 mln € za niego, wielkie siano, grzechem byłoby odrzucić :P a i tak nie strzela, może w hiszpanii się rozegra ;)

PS2
jo! Dzięki chłopaki ;D ustawiłem odgrywający do nogi, i gol oraz asysta ;D dobra teraz tylko wystarczy anulować ofertę Betisu :D

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 14.04.2009 o godz. 16:08

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.