losowanie w pucharach

Thefuture Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.04.2009, 15:33    Pytanie
Grałem już włoską, hiszpańską a szczególnie angielską ligę i zawsze mnie irytuje losowanie w pucharach krajowych czy gram słabym czy mocnym klubem. Otóż mój problem polega na tym, że np. w carling cup czy w pucharze anglii czy gram Tottenhamem,Chelsea, Aston Villą, Southamptonem, Q.P.R to zawsze ale to zawsze wylosuję w pierwszej rundzie jakaś drużynę z "Wielkiej Czwórki" Jeśli gram np. Chelsea to przeważnie Arsenal. Q.P.R gram już prawie 10 sezon i w jednym seoznie zagrałem z nimi chyba nawet ok.10 meczy!!!!!! Wliczając w to również puchary europejskie. Juventusem jak grałem ok.10 sezonów również na drodze stawał mi zawsze Inter i Milan od pierwszej rundy, a w pucharach zawsze Arsenal. Czy to jest normalne i czy ktoś spotkał się z takim czymś już kiedyś????!!! Z Arsenalem to mam prawie taki bilans jak 38 kolejek w lidze!!!!!! To jakiś żart... A najlepsze jest to że w losowaniu te najlepsze zespoły zawsze losują drużyny najsłabsze z league1,2, championship.

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

0
17.04.2009 15:40    #1
To nie jest bład - to jest pech. Spróbuj rozpocząć nową grę na nowej bazie danych. Np. uaktualnij sobie posady polskich trenerów i zapisz jako nowa baza, albo odpal na bazie 9.1.0/9.2.0, bądź poszukaj jakiejś starszej/nowszej bazy.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.04.2009 o godz. 15:41

Thefuture Partyzant

0
17.04.2009 16:32    #2
Więc uważasz, że zagranie np. z Arsenalem ok. 40 meczy w ciągu gdzieś 6 czy tam 7 lat to jest normalne??????!!!!!Ale tu chodzi o to, że nie wazne kim zagram i w jakiej lidze i tak komputer mi dopieprzy i da mi najsilniejszego przeciwnika jakiego mogę dostać i przeważnie zawsze na wyjeździe. A inne Manchestery,Chelsea i Liverpoole grają z jakimiś frajerami z league 1. Grałem na 9.0.0 na 0.1, 0.2 i zawsze było jest i będzie tak samo.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.04.2009 o godz. 16:36

MiKa Młody aktywista

0
17.04.2009 16:50    #3
Całkowicie normalne. Przykład? Liverpool i Chelsea. Po raz 5 z rzędu grają (grali) ze sobą w Lidze Mistrzów, więc od pięciu lat rozgrywają w sezonie co najmniej 4 mecze. A dochodzi jeszcze CC (w zeszłym sezonie) czy też Community Shield (nie pamiętam dokładnie kiedy, ale był to debiut Szewczenki w The Blues), a i w FA Cup się chyba parę lat temu spotkali.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.04.2009 o godz. 20:15

Abdulinho17 Młody aktywista

0
17.04.2009 19:07    #4
tez mialem podobny problem gdy grałem polska liga , otoz trafialem zawsze na najtrudniejszego rywala w losowaniu a ja bylem tam jednym z najslabszych - bynajmniej patrzac na statsy zawodnikow . teraz gram w turcji i zobacze czy tutaj tez tak jest .
Visca el Barça !

afro_13 Partyzant

0
17.04.2009 19:39    #5
to sa po prostu takie pilkarskie smaczki :) to tak jak w rzeczywistosci real madryt nie moze wygrac na stadionie deportivo la coruna, to tak jak do niedawna zaden zespol z anglii nie wygral z porto na ich stadionie (man utd to zmienil ale dluuugo to byla czarna passa anglikow). to jest tak samo jak ja gram realem i chocbym wygrywal z barca 4-0, zdobywal wszystkie puchary jakie tylko sa to i tak z getafe i fiorentina zawsze albo remisuje albo przegrywam. nic na to nei poradzisz. takie zycie, taki pech :)

Tedefiodor Partyzant

0
17.04.2009 21:34    #6
Thefuture ma racje, ja mam dokladnie to samo. Gram angielska lige i w kazdym sezonie a zagralem juz cztery zawsze trafie na arsenal i to zawsze arsenal depcze mi po pietach i to tylko arsenal jest w stanie wygrac u mnie na stadionie i tylko arsenal to i tylko arsena ltamto. To jest jakas paranoja, uwazam ze to jest jakis algorytm albo cholera wie jakie pieronstwo ze jak zaladujesz gre to od razu masz wpisana jakas druzyne ktora bedzie ci deptac po pietach i tylko ona, nikt inny i tyle,. Kumpel ma podobna sytuacje tyle ze jemu krew psuje man utd, we wszystkich rozgrywkach i pucharach jakie mozna zagrac, trafia na niego. Trudno panowie. zyjmy dalej.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution