Rzadkie ulubione zagrania

Taher Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.04.2009, 13:18    Pytanie
Mam pare niejasnych rzeczy zwiazanych z ulubionymi zagraniami.
1.Mam np.Roberto Carlosa albo Quaresme i co zrobic rzeczy grali zewnetrzna czescia stopy no oczywiscie lepiej gdyby byly to strzały ,a nie podania:)
2.Gdzie do jasnej choroby znaleźć piłkarza z zagraniem chociażby jak "podkręca piłkę" bo na razie newgeny moje to maja albo nic albo "lubia proste i krotkie podania"
2a.Te zagranie to bardzo fajna rzecz jeden pilkarz moj ja mial i takie bomby slal z dystanu(mial tylko takie ulubione zagranie) i wolne nawet byly zabojcze tyle ze wolne zawsze sa podkrecone
3.Co z tymi starymi dziadami?Mam np.35 letniego skrzydłowego ,który lubi atakować lewym skrzydłem.Drybling technika ~8 szybkość 6 no i będzie tracił piłkę
4.Jak nie mogę znaleźć piłkarza z tymi zagraniami to może będę przekazywać z "pokolenia na pokolenie" i tutaj jest dosyć śmieszna sprawa.Jak gdzieś przeczytałem jeden gościu stwierdził ze każda z tych 3 opcji(interakcji)ma rożne skutki.Jedna ściąga atrybuty psychiczne(determinacja,opanowanie itp.) a inna uczy zagrań a trzeciej nie odgadł.

Jedyne co moze rozwiazac problemy ze strzalami to swoboda taktyczna tylko jaka tu dac?Ustawic strzaly z dystansu czesto i swobode ograniczona czy zostawic wszysko w spokoju i dac nieograniczona ,a moze dac wolny elektron?

Bunkier Młody aktywista

0
24.04.2009 13:52    #1
W interakcji z pilkarzem mozesz mu zasuerować by nauczył się nowych zagrań i są tam takie jak uderzenia z dużą siłą i wiele,wiele innych. O strzałach z tzw "fałsza" to prawdopodobnie decyduje to że piłkarz ma bardzo niską umiejętność gry drugą nogą to wszystko wykonuje tą którą ma mocniejszą.

pozdrawiam

hidalgo Żołnierz frontu ideologicznego

0
24.04.2009 18:42    #2
W ostateczności w FMM możesz edytować ulubione zagrania, ale to nie uczciwe ;)
Uderz na forum, a trolle się odezwą.

Taher Młody aktywista

0
25.04.2009 08:24    #3
Ehh wczoraj zobaczylem w edytorze czasu rzeczywtego i nie tam tam zagrania "gra zewnetrzna czescia stopy" ,a przeciez w 2008 bylo.Tam do licha.Edytora wole nie ruszac bo uzylem go do przyspieszenia budowy nowego stadionu;) i niestety pod koniec meczu ligi mistrzow(wygrywałem 3:0) pojawily sie errory.No nic poczekam jeszcze jeden sezon i bede mial stadion max pojemny.A przy okazji jak to jest z tym nowym stadionem.Moze nosic moje imie ,ale takze moze zostac nazwany na czesc gwiazdy/legendy/ulubienca?Mam takie zaslugi dla mojego klubu,pracuje 8 lat mam kontrakt jeszcze na 4 lata a nie ma w ulubiencach(nie smie marzyc o legendzie)Ah no i jeszcze sobie przypomnialem o jednej sprawie.Byly gdzies screeny gdzie jakis menadzer mial status powyzej b.pewny cos "nie do zwolnienia".O co chodzilo,co zrobic zeby taki status miec i jak go bede mial to mnie nie zwolnia?Nawet gdybym spadl do najnizszej ligi?

Bunkier Młody aktywista

0
25.04.2009 11:22    #4
Jesli już kilka sezonów grasz to bardzo prawdopodobne że nazwą stadion twym nazwiskiem. Co do statusu managera "nie do ruszenia" to nie udało mi się nigdy tego osiągnąć mimo 9 mistrzostw Holandi z rzędu Ajaxem. o taki status napewno jest bardzo ciężko.

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

0
02.05.2009 09:24    #5
no tak . Da sie to zrobić po kilku sezonach kiedy renome mamy zajeb...stą . Dobrym klubem, z czołówki ligi sie nie da bo żeby zarząd był wniebowzięty to musiał byś mieć same zwycięstwa od dwóch sezonów. Ale takim Hoffenheim gdyby na początku sezonu nie zwiększac oczekiwań, zająć miejsce dające awans do Pucharu UEFA, mieć same świetne transfery , świetną atmosfere w zespole , dobrą forme w ostatnich kilku meczach ( około 6-10) , gdyby wykonywać oczekiwania z dużym nadmiarem i zachwycać kibiców formą poszczególnych zawodników to jakieś 80% by sie uzbierało.

A gdybyś spadł z ligi to by ci poparcie bardzo spadło i by cie zwolnili i tak.

ener Partyzant

0
02.05.2009 21:06    #6
Piłkę podkręca DANI ALVES z BARCY !!! U mnie dużo pięknych bramek strzela z wolnych oraz z akcji nakazałem jemu często strzelać z dystansu

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution