Revolution update team ver 1.0

bocianovsky1916 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.04.2009, 13:26    Pytanie
Tak sobie go sobie wrzuciłem pomimo wszystkich patchy 9.1 9.2 i 9.3

Grałem sobie 1 sezon Legią i nagle sekcja kibiców chciała przejąć klub - miklas został:( potem w rundzie wiosennej pojawił sie jakiś z Honkongu miliarder i dał mi na transfery prawie 30 baniek!!!

Niestety wirusik załatwił kompa i musiałem przeinstalować a załatwił do tego stopnia ze nawet sejwa nie mogłam sobie zgrać:(

Po przeinstalowaniu dałem sobie na luz i zaczełem od nowa....i podobnie najpierw odpadło jakieś konsorcjum bankowe a w drugiej czesci sezonu pojawił sie miliarder tyle ze z danii....i tutaj szok dawał 50 baniek a tej ch.... miklas zerwał negocjacje!!!

I znowu bujam sie z zerem na koncie....czy ktoś juz grał w ten dodatek i miał takie akcje? i czy wogóle ten miliarder wróci? a jak nie w tym sezonie to czy w następnym ktos się pojawi....bo w siedzibie zarządu mam napisane ze miklas odejdzie przy pierwszej sposobności a przeciez ją miał:(

moze chce zostac bo na bank bede miał majstra...puchar polski i puchar ekstraklasy....i moze mu sie liga mistrzów zamarzyła:) dotego w pucharze uefa doszedłem do cwierć finału!!!....bo wtedy przy pierwszym podejsci kiedy pojawił sie ten Honkong to marnie mi szło i ledwo wicemajstra zdobyłem:( odpadająć ze wszystkich pucharów....najlepiej jakby odezwał sie do mnie ktoś z twórców tego dodatku bo jadę na ponad 50 bazach danych i mnie kur....łapie ze nie mam tego milionera na transfery:( a przetwarzanie wyników juz mnie dobija przy tylu baz danych!!!

devil11 Przodownik pracy

0
24.04.2009 13:43    #1
Po pierwsze to baza danych nie ma żadnego wpływu na to, czy Twój klbu zostanie przejęty przez innego właściciela.
Po drugie jak Cię dobija przetwarzanie wyników to ustaw tylko te które Ci są potrzebne(na pewno będzie Ci szybciej chodziło :d).
Po trzecie poczytaj w tym temacie - http://www.cmrev(...)ubu.html Tam jakiś inny ziomek pyta co można zrobić, żeby jego klub zmienił właściciela.

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

0
02.05.2009 09:08    #2
czasami w Fm-ie pojawia sie takie cos ze jedna akcja pojawia sie kilka razy. Zauwarzyłem ze wielu piłkarzy przechodzą cały czas do tych samych klubów w tym samym okienku i za tyle samo kasy. Np. Srna do Tottenhamu

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.