Terminarz druzyny rezerw

Tedefiodor Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.04.2009, 10:26    Pytanie
O ile pamiec mnie nie myli a raczej zawodna nie jest, to druzyna rezerw powinna grac w jakis tam rozgrywkach rezerw. A u mnie co? Znowu lipa! Zagrali kilka sparingow w sierpniu i tyle. To juz trwa drugi sezon. Chlopaki sie marnuja a mnie cholera bierze. I nie da rady nic zrobic! Tylko nie piszcie mi ze trzeba bylo zaakceptowac zaproszenie na poczatku sezonu do rozgrywek dla rezerw albo zebym sprawdzil czy asystent ma przejeta kontrole nad rezerwami. Znowu jakis bug! Gram angielska lige, piaty sezo na trzecim patchu, ktos ma podobny problem? Bo kupie sobie talenta i co? I mi sie nie rozwija wogole i potem idzie do smieci!!!

Szobinho Młody aktywista

0
25.04.2009 11:39    #1
Tak to jest bug, rezerwy w Anglii nie grają ;)
'Por Que?No Entiendo Por Que'

Tedefiodor Partyzant

0
25.04.2009 12:33    #2
Niestety kolega nie ma racji. Rezerwy w anglii graja jak kazde inne. Nie jestem pierwszy z tym problemem i pewnie nie ostatni. Ale nerwy mam niezle!

Tedefiodor Partyzant

0
25.04.2009 12:35    #3
Lipa. Niewazne. W starym poscie to samo i bez rozwiazania wiec nic tu moje wypociny nie dadza. Cholerstwo.

colaGKS Partyzant

0
25.04.2009 13:02    #4
yyy... rezerwy w Anglii na patchu 9.3 grają :P Nie grają z tego co pamiętam na 9.2 i 9.1 :P

Tedefiodor Partyzant

0
25.04.2009 13:12    #5
colaGKS- sprawdzalem ten watek i na forum byl opisywany kilka razy i ludzie maja rozne problemy na trzeciej latce, u kumpla wszystko ok a u mnie sie sypnelo. Nie ma sensu tego ciagnac poprostu lipa i tyle.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
25.04.2009 15:13    #6
[quote=Tedefiodor]O ile pamiec mnie nie myli a raczej zawodna nie jest, to druzyna rezerw powinna grac w jakis tam rozgrywkach rezerw. A u mnie co? Znowu lipa! Zagrali kilka sparingow w sierpniu i tyle. To juz trwa drugi sezon. Chlopaki sie marnuja a mnie cholera bierze. I nie da rady nic zrobic! Tylko nie piszcie mi ze trzeba bylo zaakceptowac zaproszenie na poczatku sezonu do rozgrywek dla rezerw albo zebym sprawdzil czy asystent ma przejeta kontrole nad rezerwami. Znowu jakis bug! Gram angielska lige, piaty sezo na trzecim patchu, ktos ma podobny problem? Bo kupie sobie talenta i co? I mi sie nie rozwija wogole i potem idzie do smieci!!![/quote]
Jest na to sposób - tournee ja w '08 urządzam swoim rezerwowym sezonową podróż dookoła świata, wybieraj zespoły słabe z twardą obroną polecam Kaboul United. I tak cały sezon co 3 dni 3 mecze i tak przez cały sezon, w przerwie zimowej rób sobie turniej - twój zespół, rezerwy, juniorzy i jakiś największy wróg jak wygrasz kibice cię wielbią.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Tedefiodor Partyzant

0
25.04.2009 17:18    #7
JackoBB- sprawdze, zrobie i dziekuje:D

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution